Header Ads


Unlabelled Έντονη φημολογία για πώληση του Μπάρκα!

Έντονη φημολογία για πώληση του Μπάρκα!


Η καλή εμφάνιση του γκολκίπερ της ΑΕΚ με την Εθνική απέναντι στην Ιταλία έφερε ξανά στο προσκήνιο τον 25χρονο γκολκίπερ.
Ο Βασίλης Μπάρκας ξεχώρισε με την απόδοσή του σε ένα κακό βράδυ για την Εθνική. Το τελικό 0-3 θα μπορούσε να ήταν ακόμη πιο βαρύ, αν ο γκολκίπερ της ΑΕΚ δεν σταματούσε σε 3-4 περιπτώσεις την Ιταλία και η εμφάνισή του σχολιάστηκε πολύ θετικά και από τον ιταλικό Τύπο. Σύμφωνα με τη Live Sport, η παρουσία του 25χρονου γκολκίπερ τον έβαλε ξανά στη… βιτρίνα για πιθανή πώληση. Ομάδες από την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ολλανδία (από την οποία έχει καταγωγή) έχουν εδώ και καιρό στα ραντάρ τους τον ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπάρκας δεσμεύεται με την ΑΕΚ μέχρι το 2022, ενώ στο συμβόλαιο δεν έχει οριστεί συγκεκριμένη ρήτρα. Αυτό σημαίνει πως η «Ένωση» μπορεί να τον κοστολογήσει όσο κρίνει η ίδια. Φυσικά, πάντως, αν προκύψει μια καλή πρόταση δεν θα σταθεί εμπόδιο στον ποδοσφαιριστή, αρκεί να ικανοποιηθεί και η ίδια οικονομικά.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο υπολογίζει πολύ στον Βασίλη Μπάρκα και εκτιμά πως μπορεί να έχει ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη υπό τις οδηγίες του και μάλιστα με τη βοήθεια του νέου προπονητή τερματοφυλάκων που έφερε μαζί του.

Όμως αν προκύψει καλή πρόταση θα υποχρεωθεί να συμβιβαστεί. Πρέπει, δε, να σημειωθεί πως η ΑΕΚ έχει ήδη αποκτήσει τον Γιώργο Αθανασιάδη και μαζί με τον Παναγιώτη Τσιντώτα διαθέτει άλλους δύο καλούς γκολκίπερ πίσω από τον Μπάρκα.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.