Header Ads


Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Κατελάρης – Δεν… προχώρησε το θέμα (VIDEO)

Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Κατελάρης – Δεν… προχώρησε το θέμα (VIDEO)


Δεν προκύπτει θέμα για την ΑΕΚ με τον 22χρονο Κύπριο μέσο της Ομόνοιας, Φάνου Κατελάρη, σε περίπτωση που δεν κρατήσει τον Αλεφ.
Το «σίριαλ» Αλεφ καλά… κρατεί στην ΑΕΚ, με την Ενωση να μην έχει ακόμα αποφασίσει αν θα τον κρατήσει, αποκτώντας τα δικαιώματά του από την Μπράγκα, στην οποία ανήκει.

Φυσιολογικά, ήδη έχουν αρχίσει να… κυκλοφορούν τα πρώτα ονόματα για τη θέση του αμυντικού μέσου που θα μείνει κενή στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος. Σύμφωνα με το SDNA.gr, οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν την περίπτωση του Φάνου Κατελάρη της Ομόνοιας, ο οποίος πάντως δεν απασχόλησε στην ουσία την Ενωση.

Πρόκειται για τον 22χρονο διεθνή Κύπριο, ύψους 1.85 μ., με ρίζες από το Κονγκό, του οποίου το συμβόλαιο με το «τριφύλλι» λήγει το 2020. Ωστόσο, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν «ψήνεται» να συνεχίσει την καριέρα του στην κυπριακή ομάδα, αφού έχει απορρίψει τις προτάσεις της.

Τη φετινή σεζόν μέτρησε μόλις 11 συμμετοχές, λόγω ενός σκληρού τραυματισμού που τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου 6 μήνες.

Δείτε video του Κατελάρη:




enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.