Header Ads


Super League: Επί τάπητος το θέμα του τρόπου διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος!

Super League: Επί τάπητος το θέμα του τρόπου διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος!


Την Τετάρτη συσκέπτονται και ως το τέλος Μαΐου θα έχουν αποφασίσει για το μοντέλο του νέου πρωταθλήματος, δηλαδή αν θα έχει πλέι οφ, πλέι άουτ, «ενδιάμεσο» ή τρίτο γύρο. 
Στην τελική ευθεία για να καταλήξει στον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της περιόδου 2019-20, μπαίνει η Super League, η οποία θυμίζουμε πως την επόμενη σεζόν θα αριθμεί 14 ομάδες.

Ειδικότερα, την Τετάρτη (8/5) θα συνεδριάσει η επιτροπή που έχει συσταθεί και αποτελείται από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, και θα βάλει στο τραπέζι τα μοντέλα τα οποία έχουν ήδη προταθεί. Ανάμεσα σε αυτά, υπάρχουν προτάσεις για πλέι οφ και πλέι άουτ, για «ενδιάμεσο» γύρο, για τρίτο γύρο και διάφορα άλλα.

Τα μοντέλα στα οποία θα καταλήξουν ως τα καλύτερα, θα τα συζητήσουν σε επόμενο Δ.Σ. της λίγκας που θα γίνει οπωσδήποτε μέσα στον Μάιο, ώστε ο συνεταιρισμός να λάβει την οριστική του απόφαση και το θέμα –που ήδη έχει καθυστερήσει υπερβολικά- να κλείσει.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου θα βρίσκεται από σήμερα στην Μαδρίτη, όπου αύριο πραγματοποιείται η σύσκεψη των ευρωπαϊκών λιγκών με θέματα την διοργάνωση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, την συνεργασία με την UEFA κ.α.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.