Header Ads


Sport: «Επαφή Μπαρτσελόνα με Ρομπέρτο Μαρτίνεθ»

Sport: «Επαφή Μπαρτσελόνα με Ρομπέρτο Μαρτίνεθ»


Χτύπησε την πόρτα του Καταλανού προπονητή της εθνικής Βελγίου η Μπαρτσελόνα. 
Φαίνεται πως παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις του Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, στην Μπαρτσελόνα υπάρχει θέμα προπονητή μετά την άσχημη κατάληξη της σεζόν.

Σύμφωνα με την καταλανική Sport, η διοίκηση του κλαμπ έκανε διερευνητική επαφή με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, για να διαπιστώσει αν θα ήταν διατεθειμένος να αναλάβει την ομάδα σε περίπτωση λύσης της συνεργασίας με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Καταλανός τεχνικός της εθνικής Βελγίου απάντησε θετικά, αλλά υπάρχει… δρόμος στην υπόθεση.

Ο πρόεδρος Μπαρτομέου δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή. Ο ίδιος εκτιμά πολύ το έργο του Βαλβέρδε, αλλά συνυπολογίζει την πίεση που ασκείται από ΜΜΕ και φιλάθλους και γνωρίζει πως στην πρώτη στραβή την επόμενη σεζόν το κλίμα θα είναι… ασήκωτο για τον προπονητή.

Οι δυο τους θα μιλήσουν τις επόμενες μέρες και αφού αναλύσουν την κατάσταση θα ληφθεί η απόφαση.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, πάντως, παρά την απογοήτευσή του για τον τρόπο που τελείωσε η σεζόν φέρεται αποφασισμένος να αντιστρέψει την κατάσταση. Όμως ο τελευταίος λόγος ανήκει στη διοίκηση και φαίνεται πως ο Μαρτίνεθ είναι stand by.

Ο 45χρονος τεχνικός δεν έχει δουλέψει στην πατρίδα του παρά μόνο στην Αγγλία, σε Σουόνσι, Γουίγκαν και Έβερτον, ενώ από το 2016 είναι στον πάγκο του Βελγίου, με το οποίο έφτασε στην τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.