Header Ads


Ισπανικός Τύπος: «Το μεγαλύτερο ρεζίλι της ιστορίας»! (pics)

Ισπανικός Τύπος: «Το μεγαλύτερο ρεζίλι της ιστορίας»! (pics)


Βαριές εκφράσεις από τον καταλανικό Τύπο για την κατάρρευση της Μπαρτσελόνα στο Άνφιλντ και τον αποκλεισμό από το Champions League.
Η Μπαρτσελόνα γνώρισε τη συντριβή με 4-0 από τη Λίβερπουλ και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό της Μαδρίτης παρά το 3-0 του πρώτου αγώνα στο Καμπ Νου που την είχε μετατρέψει σε ισχυρό φαβορί.

Ο καταλανικός Τύπος επιτίθεται στην ομάδα του Βαλβέρδε με βαριές εκφράσεις, όπως αυτή που έχει στο πρωτοσέλιδό της η Sport: «Το μεγαλύτερο ρεζίλι της ιστορίας. Η Μπαρτσελόνα γράφει την πιο μαύρη σελίδα».

«Ντροπή», αναφέρει η άλλη καταλανική εφημερίδα, Mundo Deportivo, προσθέτοντας μεταξύ άλλων: «Μια Μπάρτσα χωρίς ψυχή βιώνει την καταστροφή στο Άνφιλντ. Το τέταρτο γκολ είναι ο επιτάφιος μιας ομάδας που επανέλαβε αυτό που συνέβη στη Ρώμη».

Η μαδριλένικη Marca γράφει: «Ιστορική αποτυχία», έχοντας στο πρωτοσέλιδό της τον Λιονέλ Μέσι απογοητευμένο και στο βάθος το βαρύ 4-0 στον πίνακα του Άνφιλντ, ενώ προσθέτει ότι όλα ήταν υπέρ της Μπαρτσελόνα: «Με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, με τους αστέρες της Λίβερπουλ τραυματισμένους, με τον τίτλο του πρωταθλήματος κερδισμένο, με το πάθημα στη Ρώμη, με τον τελικό στο Wanda, με τη Ρεάλ Μαδρίτης εκτός, με τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου».

«Βροντή στο Άνφιλντ, νέα εκατόμβη της Μπαρτσελόνα στο Champions League και αντίο τρεμπλ», αναφέρει από την πλευρά της η AS.




gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.