Header Ads


Ο Πόνσε στους κορυφαίους σκόρερ με Μέσι-Αγκουέρο! (pic)

Ο Πόνσε στους κορυφαίους σκόρερ με Μέσι-Αγκουέρο! (pic)


Τρίτος κορυφαίος Αργεντίνος σκόρερ στην Ευρώπη ο Πόνσε!


Ο Εζεκίελ Πόνσε έχει βαλθεί να τρελάνει τον κόσμο της Ενωσης με τα φετινά επιτεύγματά του και ήδη έχει αρχίσει να μπαίνει στις… καρδιές των ΑΕΚτζήδων!

Ο Αργεντινός «killer» έφτασε με το χθεσινό γκολ του στη Λιβαδειά τα 16 τέρματα στο πρωτάθλημα και τα 21 στο σύνολο με τα κιτρινόμαυρα και αποτέλεσε χωρίς αμφιβολία έναν από τους λίγους διασωθέντες από το φετινό «ναυάγιο» της ομάδας.

Ο «φονιάς» από το Ροζάριο έπιασε ήδη τις απίστευτες επιδόσεις που κατέγραψαν ο Νίκος Λυμπερόπουλος τη σεζόν 2006/07 και ο Ισμαελ Μπλάνκο την επόμενη, οι οποίοι σημείωσαν 21 τέρματα με τη φανέλα της Ενωσης. Σκοπός του Εκι πλέον (πέρα από την κούπα) να τους προσπεράσει το Σάββατο και τι πιο… ιδανικό για τον ίδιο να συνδυάσει ενδεχόμενη κούπα με κάποιο προσωπικό γκολ.

Στους 10 κορυφαίους Αργεντινούς σκόρερ της Ευρώπης

Ωστόσο, ο Πόνσε βρίσκεται πολύ ψηλά σε μια… ιδαίτερη κατηγορία που αφορά τα 15 καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην 3η θέση των Αργεντινών ποδοσφαιριστών με τα περισσότερα γκολ σε αυτά τα πρωταθλήματα. Το απίστευτο είναι ωστόσο ότι από πάνω από τον Εκι βρίσκονται μονάχα ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα με 34 τέρματα (48 συνολικά) και ο Σέρχιο Αγκουέρο της Μάντσεστερ Σίτι με 20 γκολ (31 σε όλες τις διοργανώσεις)!

Ο επιθετικός της Ενωσης έχει αφήσει πίσω του τεράστια ονόματα της χώρας του όπως είναι ο Ντι Μαρία της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Γκόμεζ της Αταλάντα, ο Ντριούσι της Ζενίτ, ο αδικοχαμένος Σάλα, ο Ικάρντι της Ιντερ, ο Λο Κέλσο της Μπέτις και ο Ντε Πάουλ της Ουντινέζε.

Πραγματικά εντυπωσιακό επίτευγμα από τον Αργεντινό «killer» της ΑΕΚ!

Δείτε την κατάταξη των 10 πρώτων Αργεντίνων σκόρερ στην Ευρώπη:


enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.