Header Ads


Eurovision 2019: Ολλανδία ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού!

Eurovision 2019: Ολλανδία ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού!


Τι θέση πήραν Ελλάδα και Κύπρος στον τελικό!
Τα φαβορί αρκετά, η Ελλάδα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, η Κατερίνα Ντούσκα καταχειροκροτήθηκε και μπήκε στις καρδιές των Eurofans όμως δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο του νικητή.
15η θέση για την Κύπρο και 21η θέση για την Ελλάδα

Την ίδια σκληρή προσπάθεια έκανε και η Τάμτα με το τραγούδι της Replay για την Κύπρο, όμως ούτε και εκείνη κατάφερε να κατατροπώσει τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού. Στα στοιχηματικά γραφεία, λίγο πριν τον διαγωνισμό, όλοι μιλούσαν για την Ολλανδική συμμετοχή με τον ίδιο τον Dunkan να δείχνει σχεδόν σίγουρος ότι θα κερδίσει τον διαγωνισμό. Καθισμένος στο πιάνο του με ένα πολύ όμορφο και μελωδικό τραγούδι κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Καθισμένος στο πιάνο του με ένα πολύ όμορφο και μελωδικό τραγούδι κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ο εν λόγω διαγωνιζόμενος αποτελούσε ένα από τα φαβορί της φετινής Γιουροβίζιον. Ο λόγος για τον 25χρονο Dunkan Laurence που εκπροσώπησε την Ολλανδία με το τραγούδι «Arcade» και κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη.

Στο κατάμεστο εκθεσιακό κέντρο του Τελ Αβίβ που χώρεσε πάνω από 10.000 άτομα η μόνη στιγμή που επικράτησε σιγή ιχθύος ήταν την ώρα των αποτελεσμάτων αφού όλοι είχαν αγωνία για να ακούσουν το νικητήριο κομμάτι. Την ίδια αγωνία είχαν και οι εκατομμύρια τηλεθεατές από όλο τον κόσμο που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα τις βαθμολογίες των χωρών που συμμετείχαν.

*e-daily.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.