Header Ads


Το φλερτ ΑΕΚ με Περέιρα κρατά μήνες

Το φλερτ ΑΕΚ με Περέιρα κρατά μήνες


Η ΑΕΚ εδώ και μήνες έχει στοχεύσει στο όνομα του Ματέους Περέιρα της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.
Η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα έχει στοχεύσει στην Πορτογαλία για την μεταγραφική κινητικότητα της. Αναζητά παίκτες σε καλή τιμή, πιθανότατα και ελεύθερους, μα ικανούς να ενταχθούν στο πλάνο της νέας ομάδας από τον επόμενο μήνα.

Ο Δικέφαλος ψάχνει στην μεταγραφική περίοδο σίγουρα έναν δεξιό μπακ, έναν κεντρικό αμυντικό, έναν χαφ με μεσοεπιθετικά χαρακτηριστικά, έναν ή και δύο ακραίους για την επίθεση και αν δεν μείνει ο Εζεκίελ Πόνσε και έναν σέντερ φορ. Εν ολίγοις πολλή δουλειά για τα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ μέχρι και τις 27 Ιουνίου που ξεκινά η προετοιμασία της Ενωσης.

Ο Ματέους Περέιρα είναι μία από τις περιπτώσεις που βλέπει πολύ ζεστά η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα. Το φλερτ είναι η αλήθεια ότι κρατά μήνες. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στην ΑΕΚ από πέρσι το καλοκαίρι. Αγωνίζεται ως εξτρέμ και είναι πολύ γρήγορος, ικανός ντριμπλέρ, αριστεροπόδαρος και σε σπουδαία ηλικία.

Στη Νυρεμβέργη δύσκολα θα μείνει γιατί η γερμανική ομάδα πιθανότατα αποχωρεί και υποβιβάζεται στη Β’ Γερμανίας. Ακόμη και αν δεν έπαιξε πολύ στη Γερμανία η περίπτωση του είναι δύσκολη, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ μέχρι το 2022. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Περέιρα τη φετινή σεζόν μετράει 21 συμμετοχές με 3 γκολ και 2 ασίστ.

Η ΑΕΚ έχει κάνει και πριν καιρό επαφή με την Σπόρτινγκ, που ψάχνεται να τον ξαναδώσει δανεικό μετά την Τσάβες και τη Νυρεμβέργη, αλλά και τώρα ξανά υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας. Η Ενωση οδηγείται ξανά σε κουβέντα για δανεισμό με οψιόν αγοράς, αν και το πορτογαλικό κλαμπ σε τέτοια deal είναι πολύ απαιτητικό και βάζει ψηλά τον πήχη.

Εκεί είναι και το σημείο-κλειδί για την ΑΕΚ που θέλει βασικό εξτρέμ για τη δεξιά πλευρά τη νέα σεζόν μετά τον Λούκας Μπογέ που δεν… έπιασε και γυρίζει ξανά στην Ιταλία και την Τορίνο.

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.