Header Ads


«Βόμβες» Μελισσανίδη στα Σπάτα: «Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές»

«Βόμβες» Μελισσανίδη στα Σπάτα: «Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές»


Το αφεντικό της ΠΑΕ ΑΕΚ πήγε στα Σπάτα, μίλησε στους παίκτες και με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. «Προσπαθήσατε, αλλά ίσως να μην μπορείτε παραπάνω», είπε στην ομάδα. Άμεσα οι αποφάσεις για Χιμένεθ. 
Μετά από περίπου δύο μέρες απόλυτης σιωπής, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδειξε τις διαθέσεις του για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Το αφεντικό της ΠΑ πήγε στα Σπάτα και μίλησε στην ομάδα, αλλά και με τον Νίκο Λυμπερόπουλο προαναγγέλλοντας ριζικές αλλαγές.

«Πρώτα από όλα, να ξεκαθαρίσουμε πως εγώ είμαι ο πρώτος υπεύθυνος για την πορεία της ομάδας. Είμαι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου, αλλά είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, προκειμένου να επιστρέψουμε στις επιτυχίες», είπε σε ήρεμο ύφος, αλλά με αποφασιστικότητα στα μέλη της ομάδας. 

«Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι δεν προσπαθήσατε στον τελικό Κυπέλλου ή ότι ήσασταν αδιάφοροι. Ίσως όμως να μην μπορείτε παραπάνω. Γι’ αυτό θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην ομάδα. Αυτά που θα πω θα ακουστεί κάπως σκληρό. Όσοι θέλετε να φύγετε είστε ελεύθεροι να το κάνετε φέρνοντας πρόταση στην ομάδα. Όσοι δεν φέρετε πρόταση, από αυτούς που είναι προς παραχώρηση, τότε θα μείνουν και θα προπονούνται μόνοι τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο «τίγρης».

Στη συνέχεια πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου αναμένεται να μείνει ως αργά κάνοντας διαδοχικές επαφές με τους συνεργάτες του, ενώ εκτιμάται πως μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της παραμονής του.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.