Header Ads


Στα… ραντάρ της ΑΕΚ ο Γκουάλ

Στα… ραντάρ της ΑΕΚ ο Γκουάλ


Η περίπτωση του Ισπανού επιθετικού, Μαρκ Γκουάλ, απασχολεί τους ανθρώπους της ΑΕΚ. 
Μια αγορά που αναμένεται να κοιτάξει έντονα η ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι του φετινού καλοκαιριού είναι αυτή της Ισπανίας, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Μανόλο Χιμένεθ στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Ο 55χρονος τεχνικός βρίσκεται στην πατρίδα του για καλοκαιρινές διακοπές και παράλληλα έχει σηκώσει μανίκια με στόχο της στελέχωση του ρόστερ της σεζόν 2019-20. Σε συνεργασία πάντα με τα υπόλοιπα στελέχη του συλλόγου, όπως είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο Ανδαλουσιάνος φαίνεται ότι έχει στη λίστα του τον Μαρκ Γκουάλ, που προτάθηκε και σύμφωνα με τις ενδείξεις, η περίπτωσή του δεν αφήνει αδιάφορους τους ανθρώπους της Ένωσης.

Πρόκειται για 23χρονο επιθετικό (αγωνίζεται στην κορυφή και στα «φτερά») που ανήκει στη Σεβίλλη Β’ (το συμβόλαιό του λήγει το 2021), με την οποία έχει δίαυλο επικοινωνίας ο Χιμένεθ, έχοντας υπηρετήσει τον σύλλογο για αρκετά χρόνια.

Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στη Σαραγόσα και έπαιξε σε 26 ματς της La Liga2 σημείωσε 6 γκολ.

Κορυφαία σεζόν της καριέρας του έως τώρα είναι το 2016-17, όταν σε 24 ματς με τη Σεβίλλη Β’ πέτυχε 14 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ.



sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.