Header Ads


"Παίρνει... Μανωλά η ΑΕΚ στην άμυνα - Φοβερή επένδυση - Ψηλός, δυνατός, γρήγορος"

"Παίρνει... Μανωλά η ΑΕΚ στην άμυνα - Φοβερή επένδυση - Ψηλός, δυνατός, γρήγορος"


Tρομερές ατάκες γι' αυτόν που προβάρει τα κιτρινόμαυρα!
Τον Κώστα Μανωλά θυμίζει το στιλ παιχνιδιού του Γιώργου Κορνέζου, πριν ο διεθνής Έλληνας στόπερ φτάσει στο επίπεδο που βρίσκεται στη Ρόμα, σύμφωνα με όσα σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Ντιέγκο Ρομάνο. Ο 39χρονος μεσοεπιθετικός του Εθνικού (με θητεία στον Εργοτέλη), που υπήρξε συμπαίκτης τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τον Κορνέζο που απέκτησε η ΑΕΚ, αναφέρθηκε ακόμα στην ταχύτητα του νεαρού στόπερ και το πόσο καλός είναι στο ψηλό παιχνίδι. Αλλά και στο γεγονός ότι χρειάζεται να μάθει ακόμα πολλά για να μπορέσει να σταθεί στο επίπεδο της Ένωσης.

"Είναι νέο παιδί, με πολύ  καλό ύψος για τη θέση του. Νομίζω ότι είναι σε ηλικία που η ΑΕΚ μπορεί να του προσφέρει πολλά, γιατί έχει και πολλά ακόμα για να μάθει. Η ΑΕΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και θεωρώ ότι είναι πολύ καλή η επένδυση που κάνει, για να πάρει από εκείνον στο μέλλον πολλά πράγματα", ήταν το αρχικό σχόλιο του Ν. Ρομάνο στο sportdog, που συμπλήρωσε για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του:

"Η θέση του είναι εκείνη του δεξιού στόπερ, δεν παίζει σε άλλη θέση της άμυνας. Είναι ψηλός, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είναι γρήγορος. Είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και δυνατός πολύ στα στημένα σε άμυνα και επίθεση".

Τον είχες ζήσει, φέτος, στον Εθνικό, πώς είναι ο χαρακτήρας του;

"Τρομερό παιδί, που έχει μεγάλη όρεξη συνεχώς για να μαθαίνει στο ποδόσφαιρο. Έχει τη διάθεση για να εξελιχθεί, πιστεύω ότι μπορεί να έχει πολύ καλό μέλλον". 

Θεωρείς ότι μπορεί να σταθεί στο επίπεδο της ΑΕΚ άμεσα; Υπάρχει σενάριο που τον θέλει να συμμετέχει στην καλοκαιρινή προετοιμασία και μετά να φεύγει με τη μορφή δανεισμού. 

"Θέλει χρόνο για να μάθει πράγματα και να βελτιωθεί, είναι δύσκολο να παίξει στην ΑΕΚ αμέσως. Μην ξεχνάμε ότι είναι μικρό παιδί και δεν έχει περάσει ξανά από μεγάλη ομάδα. Θα τον βοηθήσει πολύ η ΑΕΚ να πάρει εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται. Ίσως χρειάζεται να τον δώσει δανεικό, αλλά θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να δουλέψει σκληρά γιατί έχει τα προσόντα. Ακόμα, όμως, δεν είναι έτοιμος γι' αυτό το επίπεδο". 

Ποιον θυμίζει στο παιχνίδι του;

"Τον Μανωλά μου θυμίζει, στην αρχή βέβαια που είχε πάει στην ΑΕΚ και δεν ήταν ακόμα ο παίκτης που είναι σήμερα. Τέτοιο στιλ έχει ως αμυντικός".

Τέλος, Ντιέγκο, πες μου ποια είναι τα δικά σου νέα.

"Τελειώσαμε, τώρα, τη σεζόν με τον Εθνικό και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, γιατί είμαστε λίγο στον αέρα. Νομίζω ότι μπορώ να παίξω για ακόμα έναν χρόνο, θα δούμε τι μπορεί να βρεθεί για τελειώσω ήρεμα την καριέρα μου".

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.