Header Ads


Βασιλειάδης: "Αφήνουμε πίσω τις σκιές που βάραιναν το ποδόσφαιρό μας"

Βασιλειάδης: "Αφήνουμε πίσω τις σκιές που βάραιναν το ποδόσφαιρό μας"


Ο Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε πως το VAR ανοίγει το δρόμο για να μην υπάρχουν πια σκοτεινές συμμορίες στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο της υπογραφής της σύμβασης για την εφαρμογή της νέας τεχνολογίας.
Η 9η Μαΐου του 2019 θα καταγραφεί στην ιστορία ως μία σημαντική ημερομηνία για το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς υπογράφτηκε η σύμβαση με τις δύο αναδόχους εταιρίες που θα συνεργαστούν ώστε να εγκατασταθεί και να χρησιμοποιηθεί το VAR για την επόμενη 5ετία.

Το "παρών" στην τελετή (έλαβε χώρα στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης) έδωσε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος προχώρησε σε δηλώσεις όπου εξέφρασε τη σιγουριά του πως με τη χρήση του video assistant referee θα εξαφανιστούν αρκετά από τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

"Είναι μια σημαντική μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αφήνουμε πίσω, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, τις σκιές που βάραιναν εδώ και χρόνια το ποδόσφαιρό μας. Όσο και να θέλουν κάποιοι να επιστρέψουν στη μιζέρια και να επιβάλλουν την ατζέντα του παρελθόντος, εμείς δεν θα το επιτρέψουμε.
Έχουμε πολλά βήματα ακόμα να κάνουμε γιατί τα προβλήματα είναι μεγάλα. Δεν θα κάνουμε, όμως, βήμα πίσω απέναντι στα σκοτεινά συστήματα. Βρήκαμε στο ποδόσφαιρο ένα σκοτεινό περιβάλλον και προσπαθήσαμε να αλλάξουμε σελίδα. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε, αλλά είμαστε σε μια νέα κατεύθυνση.

Με το VAR δημιουργούνται οι προϋποθέσεις να μην υπάρχουν σκοτεινές συμμορίες σαν αυτές του παρελθόντος. Και όσο και να σκούζουν κάποιοι για να αλλάξουν την ατζέντα, είμαστε ήδη πολύ μπροστά από αυτούς. Θα έχουμε ένα νέο προϊόν, που θα αποβάλει τους παρείσακτους οι οποίοι έχουν άλλα σχέδια, που δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό", τόνισε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Αθλητισμού.



sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.