Header Ads


«Τρελό» σενάριο στην ΑΕΚ για εξτρέμ!

«Τρελό» σενάριο στην ΑΕΚ για εξτρέμ!


Kι όμως, η Ένωση φέρεται να εξετάζει παίκτη που έχει εξωπραγματική ρήτρα αποδέσμευσης. 
Η αλήθεια είναι πως το ρεπορτάζ της ΑΕΚ δεν διακρίνεται για την πρωτοτυπία του. Ή τουλάχιστον, αυτό που προκύπτει από τη μεταγραφική δράση τη Ένωσης, δεν διακρίνεται για την πρωτοτυπία του. Η ανακύκλωση παλαιών στόχων φαίνεται πως είναι η πρώτη κίνηση εν όψει καλοκαιριού.

Λογικό από τη μία, αφού πολλά αλλάζουν σε σχέση  με τον Ιανουάριο ή πόσο μάλλον το περασμένο καλοκαίρι, από την άλλη, ομολογουμένως, αν τα όσα μεταφέρονται ισχύουν και όντως αποτελούν προτεραιότητες των "κιτρινόμαυρων" δημιουργείται ένας προβληματισμός αναφορικά με το εύρος των επιλογών που έχει το επιτελείο του συλλόγου.

Όπως και να 'χει, οι τελευταίοι γνωστοί της ΑΕΚ που επανέρχονται σήμερα στο ρεπορτάζ της (μέσω του Sportime) είναι οι δύο εξτρέμ που ανήκουν στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας, ο Ματέους Περέιρα και ο Κάρλος Μανέ. Αμφότεροι αγωνίζονται δανεικοί στη Γερμανία, ο πρώτος στην Μπουντεσλίγκα με τη Νυρεμβέργη, ο δεύτερος, στην ΤσβάιτεΛίγκα με την Ουνιόν.

Για τον Ματέους Περέιρα πρώτιστα. Έχει συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ ως το 2022 και ρήτρα αποδέσμευσης 60 εκατ. ευρώ. Έκανε πολύ καλή σεζόν στη Νυρεμβέργη, ο διαφαινόμενος όμως υποβιβασμός της οποίας δεν τον κρατάει στην ομάδα, με τον ίδιο προ ημερών να ανακοινώνει πως αποχωρεί και επιστρέφει στη Λισαβώνα. Εκεί, το μέλλον του είναι αβέβαιο.

Σίγουρα με τη φετινή του εικόνα κέρδισε πολλούς πόντους, κάτι που περισσότερο δυσχεραίνει την όποια προσπάθεια της ελληνικής ομάδας. Να σημειωθεί πάντως πως και τον Ιανουάριο, όταν είχε κυκλοφορήσει πως η Ένωση ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο, ο ίδιος μέσω των εκπροσώπων του είχε διαψεύσει οποιαδήποτε επαφή, αλλά και δικό του ενδιαφέρον να έρθει στην Ελλάδα.

Από την άλλη, ο Κάρλος Μανέ. Την τελευταία διετία έχει αντιμετωπίσει επαναλαμβανόμενα προβλήματα τραυματισμών. Είναι χαρακτηριστικό πως στην Ουνιόν μόλις το τελευταίο δίμηνο αγωνίζεται. Οι Βερολινέζοι διεκδικούν άνοδο στην Μπουντεσλίγκα, ακόμη και έτσι όμως είναι απίθανο να κάνουν χρήση της option αγοράς που έχουν, ύψους 5 εκατ. ευρώ.


Στη Σπόρτινγκ ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο, δεν πρόκειται να παραμείνει, οπότε η δική του περίπτωση σαφώς και μοιάζει πιο εφικτή για την ελληνική ομάδα. Το θέμα βέβαια που προκύπτει αφορά την αγωνιστική και ιατρική κατάσταση του 26χρονου άσου, που μόνο καλές δεν μοιάζουν τις τελευταίες δύο σεζόν.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.