Header Ads


Τσακίρης: «Έκπληξη για μένα αν μείνει ο Χιμένεθ, μόνο με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσει στην ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Έκπληξη για μένα αν μείνει ο Χιμένεθ, μόνο με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσει στην ΑΕΚ»


Ο Γιώργος Τσακίρης ανέφερε ότι οι πιθανότητες παραμονής του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ δεν είναι πολλές και ανέλυσε τα δεδομένα της υπόθεσης.
Ορθάνοιχτο είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει προσεχώς νέα αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ.

Αυτό προκύπτει και από το ρεπορτάζ του Γιώργου Τσακίρη, το οποίο μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94.6, σχολιάζοντας: «Θα είναι μεγάλη έκπληξη για εμένα αν μείνει ο Μανόλο Χιμένεθ».

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης μίλησε για τη συζήτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους υπόλοιπους δημοσιογράφους που ασχολούνται με τα θέματα της ομάδας και από την οποία «βγήκε» ότι ο σύλλογος θα κληθεί να αποφασίσει μέχρι τις 10 Ιουνίου για το μέλλον του 55χρονου τεχνικού.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, όχι απλά είναι ανοιχτό το θέμα να υπάρξει τρίτο «διαζύγιο» ανάμεσα στον προπονητή από την Ανδαλουσία και τους «κιτρινόμαυρους», αλλά μοιάζει ως και η πιο λογική (βάσει των κινήσεων που γίνονται στην ΠΑΕ) εξέλιξη.

«Φαντάζομαι ότι ψάχνουμε κάτι καλύτερο. Αν δεν το βρούμε, θα συνεχίσουμε με τον Μανόλο. Οπότε, είναι ανοιχτό το θέμα του προπονητή και οψόμεθα», εκτίμησε ο Γιώργος Τσακίρης, τονίζοντας, πάντως, ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν «έκαψε» εντελώς το κεφάλαιο Χιμένεθ στη συζήτηση που είχε με τους ρεπόρτερ.

Παράλληλα, έκανε λόγο για πρωτοφανή στήριξη στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο, για τον οποίο ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ επισημαίνει: «Θέλω να τον στηρίξω και να επενδύσω πάνω του».



sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.