Header Ads


Τελική επίθεση για τον Εζεκιέλ Πόνσε!

Τελική επίθεση για τον Εζεκιέλ Πόνσε!


Έχει «παγώσει» το τελευταίο διάστημα το θέμα του Εζεκιέλ Πόνσε στην ΑΕΚ, κυρίως από την όχι και τόσο… ζεστή στάση της πλευράς του παίκτη.
Αυτή η ιστορία όμως αναμένεται να «ζεσταθεί» εκ νέου μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όπως αναφέρει το Sportime της Πέμπτης, προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά τι θα γίνει τελικά με τον Αργεντινό φορ.

Χρόνος βασικά υπάρχει. Συγκεκριμένα μέχρι τις 15 Ιουνίου έχει το δικαίωμα η ΠΑΕ να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που έχει συμφωνήσει με τη Ρόμα για τον Πόνσε. Για να συμβεί όμως αυτό πρέπει πρώτα να τα βρει η ΑΕΚ με τον ποδοσφαιριστή.

Υπάρχει διάθεση από την ΑΕΚ
Ως τώρα η πλευρά του Πόνσε και δη ο πατέρας του τρέναραν το ραντεβού. Φτάνει ωστόσο η στιγμή να τεθούν επί τάπητος όλα. Υπάρχει διάθεση από την ΑΕΚ να κρατήσει τον Πόνσε.

Το θέμα είναι και ο Πόνσε να δεχθεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Θυμίζουμε οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να αγοράσουν το 70% των δικαιωμάτων από τη Ρόμα καταβάλλοντας 6 εκατ. ευρώ σε τέσσερις δόσεις, ενώ δίνοντας 7 εκατ. ευρώ (επίσης σε τέσσερις δόσεις) αποκτά το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη. Προσπάθεια να πειστεί ο Πόνσε θα γίνει αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Επιστροφή Κυριακίδη

Μετά από 12 χρόνια ο Ηλίας Κυριακίδης επιστρέφει στην ΑΕΚ. Ο παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου ανακοινώθηκε επίσημα πως αναλαμβάνει υπεύθυνος εκπαίδευσης του δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ. Πρόκειται για μία θέση που μέχρι πρότινος είχε ο Χρήστος Σίσκος και θα έχει την ευθύνη της τεχνικής καθοδήγησης/επίβλεψης/επιμόρφωσης των 15 ακαδημιών που συνεργάζεται στην Ελλάδα η ΑΕΚ και τις οποίες φιλοδοξεί να αυξήσει. Για την πρόσληψη Κυριακίδη έγραψε και ευχήθηκε και ο Κώστας Κατσουράνης μέσω instagram, γράφοντας: «Αξίζεις πολλά».

sportime.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.