Header Ads


Unlabelled Στο ποδηλατοδρόμιο με έξοδα της ΑΕΚ οι Ομοσπονδίες

Στο ποδηλατοδρόμιο με έξοδα της ΑΕΚ οι Ομοσπονδίες


Οι Ομοσπονδίες που χρησιμοποιούσαν το κλειστό των Άνω Λιοσίων θα μετακομίσουν στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ με έξοδα της ΚΑΕ ΑΕΚ.
Το απόγευμα της Δευτέρας (13/5) έγινε ακόμα ένα βήμα για να αποκτήσει η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ το δικό της γήπεδο αφού το κλειστό των Άνω Λιοσίων πέρασε στη ΓΓΑ κάτι που αποτελούσε μία από τις εκκρεμότητες που έπρεπε να λυθούν για να προχωρήσει το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η άλλη που θα λυθεί κι αυτή σύντομα αφορά τις Ομοσπονδίες που χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα το κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Το συγκεκριμένο γήπεδο χρησιμοποιούσαν οι Ομοσπονδίες βαρέων αθλημάτων τόσο ως έδρα για τα γραφεία τους, όσο και για να διεξάγουν σε αυτό αγώνες. Αυτές θα αποκτήσουν νέα στέγη στο ποδηλατοδρόμιο.

Στη συμφωνία που υπάρχει ήδη ανάμεσα στην ΑΕΚ και στην Πολιτεία προβλέπεται η μετεγκατάσταση των Ομοσπονδιών να γίνει με έξοδα των κιτρινόμαυρων. Κάτι το οποίο έχει γίνει αποδεκτό από την πλευρά του Μάκη Αγγελόπουλου.

Πώς θα γίνει αυτή η μετακόμιση; Για τις αγωνιστικές ανάγκες των Ομοσπονδιών θα διαμορφωθεί ο εσωτερικός χώρος της πίστας στον οποίο θα μπει τατάμι, ενώ στο χώρο της εγκατάστασης θα διαμορφωθούν και τα γραφεία των Ομοσπονδιών.

Το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο αποτελεί μέρος του ευρύτερου Ολυμπιακού Συγκροτήματος του Αμαρουσίου. Κατασκευάστηκε το 1991 και μέχρι το 2003 λειτούργησε ως ανοιχτό Ποδηλατοδρόμιο. Το 2004 ανακαινίστηκε από το διάσημο αρχιτέκτονα Σαντιάγκο Καλατράβα και τοποθετήθηκε στέγαστρο. Είναι το μοναδικό Κλειστό Ποδηλατοδρόμιο της χώρας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μεταξύ άλλων στην εγκατάσταση των Λιοσίων έχουν διεξαχθεί αγώνες πάλης, πυγμαχίας, καράτε, τζούντο, κιγκ μποξ, ταε κβο ντο, γου σου κουν φου, ζιου ζίτσου και παγκρατίου.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.