Header Ads


Ο Νεϊμάρ ήρθε στα χέρια με τον Ντράξλερ!

Ο Νεϊμάρ ήρθε στα χέρια με τον Ντράξλερ!


Ο Νεϊμάρ ήρθε στα χέρια με τον Γιούλιαν Ντράξλερ μετά την ήττα της Παρί Σεν-Ζερμέν από τη Μονπελιέ, επιβεβαιώνοντας το κακό κλίμα στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας. 
"Ποιος είσαι και μου μιλάς έτσι;", η ατάκα του Βραζιλιάνου.

Τα τελευταία αποτελέσματα (αποκλεισμός εντός έδρας στο Champions League, απώλεια του Κυπέλλου από τη Ρεν, ήττες και κακή εικόνα παρά την άνετη κατάκτηση του πρωταθλήματος) έχουν φέρει την Παρί Σεν-Ζερμέν στη δίνη κρίσης, η οποία δεν περιορίζεται στον αγωνιστικό χώρο.

Το κλίμα στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας είναι κακό και οι σχέσεις ανάμεσα σε πρωτοκλασάτα στελέχη της ομάδας έχουν διαταραχθεί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της έγκυρης γαλλικής εφημερίδας, "Parisien", ο Νεϊμάρ ήρθε στα χέρια με τον Γιούλιαν Ντράξλερ μετά από την εκτός έδρας ήττα (3-2) από τη Μονπελιέ.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μέσος είπε στον 25χρονο Γερμανό ακραίο και συμπαίκτη του στ' αποδυτήρια του "Μοσόν": "Ποιος είσαι εσύ και μου μιλάς έτσι; Το μόνο που κάνεις είναι να δίνεις την πάσα προς τα πίσω;".

Τους δύο ποδοσφαιριστές χώρισαν ο Γερμανός προπονητής της ομάδας, Τόμας Τούχελ, κι ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής της, Αντέρο Ενρίκε.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.