Header Ads


Unlabelled Στο χέρι του Μελισσανίδη η μεταγραφή για να «θωρακίσει» το κέντρο!

Στο χέρι του Μελισσανίδη η μεταγραφή για να «θωρακίσει» το κέντρο!


Για ποιον πρόκειται; - Θα τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης;
Η ΑΕΚ μετά την απώλεια του Κυπέλλου έχει ξεκινήσει να χτίζει την ομάδα της για την επόμενη σεζόν. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι αποφασισμένοι για μεγάλες αλλαγές προκειμένου να επιστρέψει ο σύλλογος στις επιτυχίες. Όπως όλα δείχνουν ο Μανόλο Χιμένεθ θα μείνει στον πάγκο και τη νέα σεζόν και ήδη έχει κάνει τις πρώτες του εισηγήσεις. Στο χέρι της ΑΕΚ είναι η απόκτηση του Άλεφ από την Μπράγκα.

Μια από αυτές είναι η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ. Η «Ένωση» έχει σίγουρους αυτή τη στιγμή τους Αντρέ Σιμόες και Νέναντ Κρίστισιτς. Φυσικά υπάρχει και ο Κώστας Γαλανόπουλος, αλλά δεν αποκλείεται να έρθει κάποια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Ο παίκτης που συμπληρώνει την τετράδα είναι ο Άλεφ. Ο Βραζιλιάνος έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία, αλλά δεν είχε διάρκεια στο παιχνίδι του.

Στο χέρι της ΑΕΚ το deal με τον Άλεφ

Ο νεαρός χαφ αγωνίστηκε στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα. Στο συμβόλαιο του υπάρχει οψίον αγοράς που είναι λίγο κάτω από τα δυο εκατομμύρια ευρώ. Τις τελευταίες μέρες ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε επαφές με του Πορτογάλους προκειμένου να ρίξει την τιμή του Άλεφ. Τελικά κατάφερε να αποσπάσει θετική απάντηση από την Μπράγκα και η μεταγραφή μπορεί να κλείσει στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρειθεί τελειωμένο. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει δώσει ακόμα το τελικό «ΟΚ». Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να δαπανηθεί ένα μεγάλο ποσό για τον συγκεκριμένο παίκτη. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ακόμα χαφ και δυο εξτρέμ και αν δεν πουληθεί ο Κώστας Γαλανόπουλος τα πράγματα είναι δύσκολα για την παραμονή Άλεφ.

Ο «δικέφαλος» δεν έχει την πολυτέλια να δώσει ένα εκατομμύριο ευρώ για έναν παίκτη που δεν θα είναι μέσα στις τρεις πρώτες επιλογές του προπονητή. Αν ο Γαλανόπουλος αποχωρήσει, θα υπάρξει χώρος και χρήμα για να γίνει μια τέτοια μεταγραφή.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.