Header Ads


Κετσετζόγλου: «Δεν αποκλείω να ψάξει η ΑΕΚ προπονητή»

Κετσετζόγλου: «Δεν αποκλείω να ψάξει η ΑΕΚ προπονητή»


Αβέβαιο είναι το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Κώστα Κετσετζόγλου. 
Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα. Υπάρχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Δεν το αποκλείω να ψάξει η ΑΕΚ για άλλον προπονητή, από την άποψη ότι έχει πάρα πολύ χρόνο μπροστά της, μιας και η προετοιμασία θα αρχίσει στις 27 Ιουνίου. Θεωρώ πως δεν θα ψάξει η ΑΕΚ για άλλον προπονητή, αλλά ας περιμένουμε να δούμε. Θα τελειώσει το θέμα όσο το δυνατόν πιο σύντομα για να προχωρήσει ο σχεδιασμός. Αν φύγει ο Χιμένεθ δεν θα δοθεί αποζημίωση, παρά μόνο ένα μικρό μέρος του συμβολαίου του», τόνισε. 

Όσο για το σχεδιασμό της νέας σεζόν και ποιος θα τον αναλάβει πέραν του προπονητή, είπε: «Η ΑΕΚ πάσχει στο ποδοσφαιρικό πλάνο. Παίρνει τους παίκτες που της αρέσουν, αλλά χωρίς να κοιτά τα χαρακτηριστικά τους. Για παράδειγμα, έχει μαζέψει τόσους παίκτες που παίζουν πίσω από τον φορ και δεν έχει ακραίους. Με τον Λυμπερόπουλο η χρονιά απέτυχε. Είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει ικανοποίηση για τη δουλειά που έχει γίνει, αλλά ο Μελισσανίδης έχει προσωπική σχέση μαζί του και θα κληθεί να αποφασίσει. Η ΑΕΚ πρέπει να επενδύσει σε παίκτες που θα έχει και όταν μπει του χρόνου στο γήπεδό της». 


sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.