Header Ads


Το τιμ που φέρνει μαζί του ο Καρντόσο!

Το τιμ που φέρνει μαζί του ο Καρντόσο!


Η αντίστροφη μέτρηση για τις επίσημες ανακοινώσεις και την παρουσίαση του Μιγκέλ Καρντόσο από την ΑΕΚ έχει ξεκινήσει. 
Ο Πορτογάλος τεχνικός, αναμένεται να έρθει άμεσα στην Ελλάδα για να πιάσει δουλειά μαζί με τους συνεργάτες του, οι οποίοι θα είναι τέσσερις.
Μιλάμε ουσιαστικά για ένα πλήρες, πενταμελές τεχνικό τιμ, που οριστικοποιήθηκε και αποτελείται από τον Νούνο Μπαπτίστα (βοηθό προπονητή), Ντάνιελ Κορέια (προπονητή τερματοφυλάκων), Αντόνιο Καλάντο (γυμναστή) και Φρανσίσκο Κόστα (αναλυτή).

Η τελευταία εξέλιξη να σημειώσουμε πως είναι η πρόσληψη του Ντάνιελ Κορέια, στο ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων, ο οποίος εργαζόταν πρόσφατα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έχει εξαιρετικό όνομα στην πατρίδα του, υπογράφοντας για δύο χρόνια στην ΑΕΚ, ενώ βοηθός προπονητή επελέγη από τον Καρντόσο όχι ο Μασιέλ αλλά ο Νούνο Μπαπτίστα.

Αναλυτικά το τιμ του Μιγκέλ Καρντόσο: 

Νούνο Μπαπτίστα: Ο βοηθός προπονητή

Βοηθός προπονητή και άμεσος συνεργάτης του Μιγκέλ Καρντόσο στην ΑΕΚ δεν θα είναι ο Μασιέλ αλλά ο Νούνο Μπαπτίστα. Ο οποίος στην Θέλτα ήταν δεύτερος βοηθός μετά τον Μασιέλ. Ο Πορτογάλος τεχνικός εμπιστεύεται τυφλά και τους δύο ωστόσο τελικά επέλεξε να φέρει στην Ελλάδα τον Μπαπτίστα που θα αποτελεί και το… δεξί του χέρι.

Ντάνιελ Κορέια: Ο προπονητής τερματοφυλάκων

Τεράστια εμπειρία από τις κορυφαίες ομάδες της Πορτογαλίας κουβαλά ο Ντάνιελ Κορέια που έρχεται στην ΑΕΚ για να αναλάβει προπονητής τερματοφυλάκων. Έχει εργαστεί στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας με τον Ζοσέ Πεσέιρο, στην Πόρτο επί σειρά ετών, ενώ έχει περάσει και από την Γκιμαράες. Έχει εξαιρετικό όνομα στην πατρίδα του και φυσικά την απόλυτη εμπιστοσύνη του Μιγκέλ Καρντόσο.

Αντόνιο Καλάντο: Ο γυμναστής 

Ο Καλάντο είναι ένα ακόμα πρόσωπο που εμπιστεύεται ο Καρντόσο και τον έχει μαζί του από την περίοδο της Ριο Άβε. Ο Πορτογάλος γυμναστής δούλευε εκεί από το 2015, αλλά ακολούθησε τον Καρντόσο μετά την αποχώρησή του για τη Ναντ, αλλά και στη Θέλτα. Ακολουθεί την κλασική πορτογαλική μεθοδολογία που θέλει τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο φυσικής κατάστασης σε όλη τη σεζόν και να μην παρουσιάζονται σημάδια κατάρρευσης στο τέλος.

Φρανσίσκο Κόστα: Ο αναλυτής

Πρόκειται για τον άνθρωπο με τον οποίο ο Καρντόσο μιλάει πολύ για τους αντιπάλους. Αναλύει κάθε ομάδα και παρουσιάζει μια πλήρη έκθεση στον Καρντόσο. Επιπλέον, είναι ο αναλυτής και της κάθε ομάδας του Πορτογάλου τεχνικού. Του δίνει συμβουλές για το πού πρέπει να δουλέψει περισσότερο και ποιους παίκτες πρέπει να βελτιώσει σε συγκεκριμένα πράγματα.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.