Header Ads


Unlabelled Μεταγραφή με σφραγίδα Χιμένεθ - Το κονέ που θα...απογειώσει την ΑΕΚ!

Μεταγραφή με σφραγίδα Χιμένεθ - Το κονέ που θα...απογειώσει την ΑΕΚ!


Εξτρέμ που κάνει τη διαφορά - Θα τον ντύσει στα «κιτρίνομαυρα» ο Χιμένεθ!
Ο «έρωτας» της Ένωσης για τον Βενεζουελάνο εξτρέμ κρατάει από παλιά και δεν…ξεθύμανε προϊόντος του χρόνου.Ωστόσο, πρόκειται για ένα πρότζεκτ που εμπεριέχει υψηλό δείκτη δυσκολίας.
Σε περίπτωση που η Κάντιθ στην οποία αγωνίζεται ο 26χρονος εξτρέμ ως δανεικός από την Ουντινέζε καταφέρει να κερδίσει την…προαγωγή για την Primera Division, τότε αυτομάτως θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του από την ιταλική ομάδα ύψους 4 εκατομμυρίων ευρών. Ένα το κρατούμενο και συνεχίζουμε.

Οι…υψηλές στροφές (27 συμμετοχές – 9 γκολ) του Ματσίς με την Κάντιθ την τρέχουσα σεζόν, έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον ισπανικών ομάδων.

Κι αν η Κάντιθ δεν καταφέρει να ανέβει – μέσω των πλέι οφ – στην πρώτη κατηγορία, υπάρχουν κλαμπ από τη La Liga που θα εξετάσουν την προοπτική απόκτησης του Ματσίς μπαίνοντας στις απαραίτητες συζητήσεις – διαπραγματεύσεις με την Ουντινέζε.

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε η ΑΕΚ δεν είναι η μοναδική ομάδα στην οποία έχει «γυαλίσει» ο Ματσίς αυτή την περίοδο.

Συν τοις άλλοις η επερχόμενη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή με την Εθνική Βενεζουέλας στο Κόπα Αμέρικα, δύναται να μεγαλώσει το προσωπικό του «fan club» και να βάλει κι άλλα κλαμπ στο…κυνήγι της απόκτησης του.

Κι επειδή πίσω από κάθε παίκτη παίζει…μπάλα πάντα κι ένας μάνατζερ σημειώστε κι αυτό: εκπρόσωπος του Ματσίς είναι ο Αλβάρο Τόρες της εταιρίας “YouFirst SPORTS”.

Κι αν κάτι σας λέει το όνομά του, να θυμίσω πως πρόκειται για τον άλλοτε εκπρόσωπο του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος είχε «τρέξει» το deal με την ΑΕΚ για την πρώτη θητεία του Ανδαλουσιάνου τεχνικού στην Ένωση.

Μικρός, πολύ  μικρός ο κόσμος του ποδοσφαίρου.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.