Header Ads


Unlabelled "Τρελή τεχνική, τα βάζει από μακριά - Έκλαιγε και τον έκραζε όλο το γήπεδο"

"Τρελή τεχνική, τα βάζει από μακριά - Έκλαιγε και τον έκραζε όλο το γήπεδο"


Αυτόν παίρνει η ΑΕΚ - Σούπερ ανάλυση και αποκαλύψεις για τον μικρό!
Η ΑΕΚ και τη φετινή σεζόν έδειξε ότι είναι επιτακτική η ενίσχυση στις πτέρυγες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο προσκήνιο έχει επανέλθει όνομα που απασχόλησε την Ένωση το περασμένο καλοκαίρι. Η ΑΕΚ και τη φετινή σεζόν έδειξε ότι είναι επιτακτική η ενίσχυση στις πτέρυγες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο προσκήνιο έχει επανέλθει το όνομα του Λούκα Άτζιτς, ο οποίος απασχόλησε την Ένωση το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 20χρονος εξτρέμ όμως κατέληξε στην Άντερλεχτ, όπου βρήκε ως συμπαίκτη έναν πρώην "κιτρινόμαυρο", τον Όγκνιεν Βράνιες για τον οποίο υπάρχουν συζητήσεις για την επιστροφή του μαζί με τον Σέρχιο Αραούχο. Μάλιστα, ο Βόσνιος στόπερ φέρεται να έχει κάνει πολύ καλές συστάσεις για τον νεαρό συμπαίκτη του.

Ένας από τους καταλληλότερους ανθρώπους που θα μπορούσαν να μιλήσουν για τον ποδοσφαιριστή είναι ο Γιόβαν Τέρζιτς, που είναι ρεπόρτερ του Ερυθρού Αστέρα, απ' όπου πήρε τον Άτζιτς η Άντερλεχτ.

Μάλιστα, υπήρξε συμπαίκτης στη δεύτερη ομάδα των "ερυθρόλευκων" μαζί με τον γιο του νυν προπονητή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, Νεμάνια.

"Είναι ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, χρειάζεται να μείνει περισσότερο συγκεντρωμένος στην προπόνηση και στο παιχνίδι", ήταν το αρχικό σχόλιο του Σέρβου δημοσιογράφου που θεωρεί ότι ήταν λάθος του παίκτη που έφυγε από την ομάδα του Βελιγραδίου. Γιατί; "Είναι πολύ νεαρός", απαντά και προσθέτει: "Ήθελε να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχή. Αυτό δεν γινόταν, γιατί η πρώτη επιλογή του προπονητή ήταν ο Νεμάνια Ράντονιτς που τώρα είναι στη Μαρσέιγ".

Το όνομα του Άτζιτς έχει ιστορία στον Ερυθρό Αστέρα. Ο πατέρας του Ιβάν ήταν παλιός αρχηγός της ομάδας, είχε διατελέσει πριν μερικά χρόνια τεχνικός διευθυντής εκεί και σίγουρα τον επηρεάζει στις αποφάσεις του ως μάνατζέρ του. "Ο Λούκα δεν ήθελε να φύγει από τον Ερυθρό Αστέρα. Στο τελευταίο του παιχνίδι με την ερυθρόλευκη φανέλα έκλαιγε. Όλο το γήπεδο τον έκραξε επειδή έφευγε".

Ο συνάδελφος έχει θετική άποψη για τα χαρακτηριστικά του παίκτη, ο οποίος τη φετινή σεζόν ήταν σε όλα τα ματς εκτός αποστολής στη Άντερλεχτ. Γι'αυτό πρέπει να δουλέψει και να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί, αν τον πάρει η ΑΕΚ. "Τα ατού του είναι ότι διαθέτει πολύ καλή τεχνική, είναι καλός στο έναν εναντίον ενός, έχει ντρίπλα, μπορεί να σκοράρει με μακρινά σουτ. Το μόνο που του λείπει είναι η ταχύτητα", αναφέρει και καταλήγει: "Έχει προοπτική γιατί είναι σε νεαρή ηλικία. Αν φτιάξει καλή φυσική κατάσταση μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο. Είναι καλό παιδί ως χαρακτήρας. Απλά θέλει χρόνο και δουλειά".

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.