Header Ads


Ζήκος: «Ήρθε η ώρα να το σηκώσει ένας Έλληνας στην Ευρώπη»

Ζήκος: «Ήρθε η ώρα να το σηκώσει ένας Έλληνας στην Ευρώπη»


Τις ευχές του στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να γίνει ο πρώτος Έλληνας που σηκώνει ευρωπαϊκή κούπα σε συλλογικό επίπεδο έστειλε ο Άκης Ζήκος.
Αισιόδοξος πως ο Σωκράτης Παπασταόπουλος, ο οποίος απόψε παίζει με την Άρσεναλ στον τελικό του Europa League κόντρα στην Τσέλσι, θα γίνει ο πρώτος Έλληνας που σηκώνει ευρωπαϊκή κούπα σε συλλογικό επίπεδο εμφανίστηκε ο Άκης Ζήκος, ο οποίος έστειλε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 τις ευχές του στον διεθνή στόπερ και αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας.

Φυσικά, ο παλαίμαχος μέσος αναφέρθηκε και στον επικείμενο τελικό του Champions League, ενώ μίλησε και για το σπουδαίο φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλικό μεταξύ των Greek Allstars και της Μονακό Legends, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου στο γήπεδο της Λευκάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Ζήκος στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τον Βασίλη Βέργη και τον Βάιο Τσούτσικα

Για το επικείμενο φιλικό μεταξύ της Greek Allstars και της Μονακό Legends: «Ήταν μία ωραία ιδέα της οικογένειας Ριμπολόβλεφ. Κάθε χρόνο κάνει κάποιο event στο νησί και ήθελε να γίνει ένα επετειακό παιχνίδι μεταξύ της Εθνικής μας ομάδας και της Μονακό που έφτασε στον τελικό του Champions League. Για τη Μονακό είναι η πρώτη φορά που μαζεύετε μετά τον τελικό του Champions League. Θα είναι ένα μοναδικό παιχνίδι, το οποίο ευελπιστούμε να απολαύσουν όλοι στο νησί. Για την τοπική κοινωνία είναι ένα σημαντικό γεγονός. Δεν νομίζω ότι θα ανταποκριθεί μόνο ο κόσμος της Λευκάδας, αλλά και των γύρω περιοχών. Θα είναι ένα μοναδικό event».

Για τον φετινό τελικό του Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ: «Θα ήθελα έναν τελικό Άγιαξ-Λίβερπουλ. Η Λίβερπουλ έχει το χαρακτήρα του φαβορί, επειδή είναι απρόβλεπτη ομάδα και μας έχει συνηθίσει σε ανατροπές. Και η Τότεναμ, ωστόσο, έδειξε ότι είναι έτοιμη να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τρόπο. Εκείνο που δεν μου αρέσει είναι πως γίνεται τελικός μεταξύ δύο ομάδων που γνωρίζονται καλά, λόγω της προέλευσής του από την Αγγλία. Ελπίζω να δυο΄με έναν όμορφο τελικό».

Για τον τελικό του Europa League μεταξύ της Άρσεναλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με την Τσέλσι: «Θα ήθελα σήμερα να ευχηθώ στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα σηκώσει σε συλλογικό επίπεδο ευρωπαϊκό τρόπαιο. Έχει αρκετές πιθανότητες να το κάνει. Δυστυχώς η Άρσεναλ δείχνει μία αστάθεια στα παιχνίδια της, αν και η Τσέλσι δεν έχει δείξει κάτι καλύτερο. Οι πιθανότητες είναι 50-50, είναι πιο αμφίρροπος τελικός σε σχέση με εκείνον του Champions League».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα



Greek Allstars Vs Monaco Legends στη Λευκάδα

Στις 3 Ιουνίου Allstars του ελληνικού ποδοσφαίρου θα αντιμετωπίσουν θρυλικές μορφές της Μονακό στο γήπεδο της Λευκάδας σε ένα φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα οι Γιώργος Δώνης και Τάκης Λεμονής θα έχουν στην ομάδα τους, τους Καραγκούνη, Δέλλα, Κατσουράνη, Νταμπίζα, Κυργιάκο, Λάκη, Σαλπιγγίδη, Γεωργάτο, Μπορμπόκη, Στολτίδη, Σηφάκη, Κοτσόλη, Δ.Παπαδόπουλο, Βύντρα, Σπυρόπουλο και Θεοδωρίδη.

Από την άλλη ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα έχει μαζί του, τους Ζήκο, Μπερνάρντι, Εντ. Σισέ, Ροτέν, Ζιουλί, Ζιβέ, Σκιλασί, Ρομά, Ζεράρντ, Γ. Τουρέ, Ρικ. Καρβάλιο, Πικιονέ, Μοντεστό, Σεβαντόν, Ελ Φακίρι.

Όλα τα έσοδα της αναμέτρησης θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό σύλλογο "Φάρος" και η είσοδος θα είναι γενική στα 5 ευρώ.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.