Header Ads


Ραντεβού για Ματσίς η ΑΕΚ!

Ραντεβού για Ματσίς η ΑΕΚ!


Η ΑΕΚ έκανε συνάντηση με την Ουντινέζε για τον εξτρέμ από τη Βενεζουέλα. 
Σε μια ακόμη μεταγραφική περίοδο, το όνομα του Ντάρβιν Ματσίς έρχεται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», προ λίγων εβδομάδων υπήρχε συνάντηση ανθρώπων της «Ένωσης» με την Ουντινέζε, όπου και ανήκει ο εξτρέμ από τη Βενεζουέλα, ο οποίος είναι δανεικός στην Κάντιθ.

Το ραντεβού έγινε λίγο πριν το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό και σε αυτό φέρεται να ήταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος, καθώς και συνεργάτες του αφεντικού της Ουντινέζε, Τζιαμπάολο Πότσο.

Ο 26χρονος άσος, που έχει ισπανικό διαβατήριο, παλεύει με την ομάδα του για να μπει στα playoffs για την άνοδο στη La Liga. Αυτή τη στιγμή η Κάντιθ είναι στην τελευταία θέση που οδηγεί σε αυτά, αλλά με δύσκολο πρόγραμμα και ο Ματσίς κινδυνεύει να χάσει τα περισσότερα εναπομείναντα ματς λόγω υποχρεώσεων με την εθνική του ομάδα.

Σε περίπτωση ανόδου της Κάντιθ, αποκτά δικαίωμα αγοράς του Ματσίς, ωστόσο αυτό το σενάριο μοιάζει μακρινό, γιατί αφενός μεν η άνοδος είναι δύσκολη κι αφετέρου δεν φαίνεται να μπορεί να τον αγοράσει στην προκαθορισμένη τιμή της οψιόν αγοράς.

Ο Ματσίς κάνει εξαιρετική σεζόν στη Segunda Division μετρώντας στο δεύτερο μισό της περιόδου 13 συμμετοχές, 8 γκολ και 1 ασίστ. Στο πρώτο μισό είχε 14 εμφανίσεις και 1 γκολ με την Ουντινέζε.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.