Header Ads


Γκάλο: "Ήθελα να συνεχίσω αλλά κάποιες καταστάσεις δεν γίνονται όπως θέλουμε"

Γκάλο: "Ήθελα να συνεχίσω αλλά κάποιες καταστάσεις δεν γίνονται όπως θέλουμε"


Ο Γκάλο αποτελεί παρελθόν και επίσημα από την ΑΕΚ εδώ και λίγες μέρες με τον Βραζιλιάνο μπακ όμως να τονίζει πως ήθελε να παραμείνει στους "κιτρινόμαυρους".
Πριν από λίγες μέρες η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ροντρίγκο Γκάλο μετά από τέσσερα χρόνια με τον Βραζιλιάνο να αποτελεί παρελθόν από τους "κιτρινόμαυρους".
Ο ίδιος ο Γκάλο όμως θεωρεί πως θα μπορούσε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΑΕΚ και αυτό φρόντισε να το διατυμπανίσει και στο μήνυμα που έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook για να αποχαιρετήσει την ομάδα της "Ένωσης".

Ο Γκάλο χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό και την οκογένειά μου για τα 4 χρόνια που έπαιξα στην ΑΕΚ. Έχω ζήσει πολύ χαρούμενες στιγμές φορώντας αυτή τη φανέλα. Πάντα ήθελα να συνεχίσω, γιατί ξέρω ότι μπορώ ακόμα να βοηθήσω, αλλά μερικές φορές κάποιες καταστάσεις δεν γίνονται όπως θέλουμε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές, το προσωπικό και τους παίκτες. Πολλές ευχαριστίες και στον κόσμο που πάντα υποστήριζαν την ομάδα. Ήταν τιμή μου να υπερασπιστώ αυτό το κλαμπ και να ζήσω σε αυτή τη χώρα».


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.