Header Ads


Βλέπει… ζεστά Γκρανσίρ, στη λίστα και ο Μπουλά!

Βλέπει… ζεστά Γκρανσίρ, στη λίστα και ο Μπουλά!


Τον Σαμουέλ Γκρανσίρ βλέπει η ΑΕΚ για τα άκρα της επίθεσης, ενώ στη λίστα της είναι και ο Ζόρντι Μπουλά.
H γαλλική αγορά φέρεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, τσεκάροντας από εκεί κάποιες καλές περιπτώσεις εξτρέμ. Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει ενημερωθεί για τους παίκτες που έχει στα υπ’ όψιν του και έχει τσεκάρει σοβαρά ο Νίκος Λυμπερόπουλος (μέσω του σκάουτινγκ τιμ όπου συμμετέχει και ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς). Ετσι, ο Πορτογάλος τεχνικός εξετάζει όλες τις περιπτώσεις και στην άφιξή του στην Αθήνα θα συζητηθούν τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι και κατά πόσο ταιριάζουν με τα… θέλω του.

Η περίπτωση Γκρανσίρ

Στη λίστα της η ΑΕΚ έχει τον 22χρονο Γάλλο Σαμουέλ Γκρανσίρ, όπως ανέφερε σήμερα η εφημερίδα Sportime. Ο παίκτης ανήκει στη Μονακό και από τον Γενάρη ως το τέλος της γαλλικής λίγκας αγωνίστηκε δανεικός στη Στρασμπούρ. Φέτος συνολικά μέτρησε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ αγωνίστηκε και στο Champions League σε τρία ματς με τη Μονακό. Πρόθεση της ΑΕΚ είναι να προχωρήσει την υπόθεση, αποκτώντας τον βραχύσωμο άσο (1.68μ.) με τη μορφή δανεισμού. Με τη συμφωνία να περιλαμβάνει πιθανότατα και μια οψιόν αγοράς, για του χρόνου.

Εκτός από τον Γκρανσίρ, στα υπ’ όψιν της ΑΕΚ είναι και ο 20χρονος, προερχόμενος από τις μικρές ομάδες της Μπαρτσελόνα, Ζόρντι Μπουλά, ο οποίος επίσης ανήκει στη Μονακό, παίζει επίσης εξτρέμ και φέτος είχε 9 συμμετοχές.

sportime.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.