Header Ads


Γραμματικός: «Επιβεβλημένη η παραίτησή μου για το καλό της ΑΕΚ»

Γραμματικός: «Επιβεβλημένη η παραίτησή μου για το καλό της ΑΕΚ»


Τους λόγους που υπέβαλε την παραίτησή του από το τιμόνι του χάντμπολ της ΑΕΚ εξήγησε με γραπτή του δήλωση ο Νίκος Γραμματικός. 
Επιβεβλημένη για να βρει ένα επιπλέον κίνητρο η ΑΕΚ στην πορεία προς τον τίτλο χαρακτήρισε την παραίτησή του ο Νίκος Γραμματικός.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» εξήγησε τους λόγους που παραιτήθηκε λίγο μετά την ήττα στον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό και δύο μέρες πριν τον δεύτερο, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τα πρόσωπα που συνεργάστηκε, τη διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά, η γραπτή δήλωση του Νίκου Γραμματικού:

«Μετά από πολλή σκέψη, υπέβαλλα στη διοίκηση την παραίτησή μου από τη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας. Στην καριέρα μου ως παίκτης και προπονητής, έχω αποδείξει στην πράξη, ότι δεν κρύβομαι κι ούτε τα παρατάω ποτέ. Ιδιαίτερα στα δύσκολα. 

Θεωρώ ότι η απόφασή μου, σε αυτή την συγκυρία, ήταν επιβεβλημένη για το καλό της ομάδας, ώστε να υπάρξει ένα ακόμα κίνητρο, για να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα, η διάθεση και η ψυχολογία της ομάδας, με μοναδικό σκοπό να κατακτήσει το πρωτάθλημα. 

Σίγουρα στη διαδρομή μου στον πάγκο της ΑΕΚ, μπορεί να στεναχώρησα κάποιους. Μπορώ όμως να πω, ότι σε αυτά τα δυο σχεδόν χρόνια, δούλεψα σκληρά και έντιμα, με σεβασμό στον κόσμο και τη διοίκηση της ομάδας, τους οποίους μπορώ να τους κοιτώ κατάματα. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους συνεργάτες μου (στάφ και αθλητές) για την ειλικρινή συνεργασία μας. 

Εκτός του υπέροχου κόσμου της ΑΕΚ που αποτέλεσε το στήριγμά μας σε κάθε καλή ή κακή στιγμή, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της ΑΕΚ κο Αλέξη Αλεξίου, η διοίκηση του οποίου έβαλε όλη την ερασιτεχνική ΑΕΚ σε μια νέα εποχή, με οργάνωση και σταθερότητα σε όλα τα τμήματά της. 

Κλείνοντας, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, στον διοικητικό ηγέτη του τμήματος και Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, κο Σταμάτη Παπασταμάτη, για την τιμή που μου έκανε να με εμπιστευθεί και να με τιμήσει με την φιλία του. Στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο ελληνικός αθλητισμός, η ύπαρξη ενός τέτοιου παράγοντα, αποτελεί πολυτέλεια και ιδιαίτερα στο άθλημα του χάντμπολ».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.