Header Ads


Αυτός που θα επηρεάσει τα επόμενα βήματα των Πόνσε και Μπογέ

Αυτός που θα επηρεάσει τα επόμενα βήματα των Πόνσε και Μπογέ


Ποιο είναι το πρόσωπο που (άμεσα ή έμμεσα) συνδέεται με τις υποθέσεις των δύο Αργεντινών παικτών και την συνέχιση ή μη της συνεργασίας της ΑΕΚ, έπειτα από την λήξη των δανεισμών τους από Ρόμα και Τορίνο; 
Και το όνομα αυτού, Τζιανλούκα Πετράτσι.

Βοά ο τόπος στην Ιταλία πως ο νυν Sport Director της Τορίνο ετοιμάζεται οσονούπω να πάρει μεταγραφή για την Ρόμα.

Μάλιστα την Παρασκευή (10/5) κυκλοφόρησαν δεκάδες δημοσιεύματα στα ιταλικά ΜΜΕ, σύμφωνα με τα οποία ο Πετράτσι παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο με την «γκρανάτα» που λήγει το καλοκαίρι του 2020, εντούτοις έχει συμφωνήσει με τους «τζιαλορόσι» και θα πιάσει δουλειά στη Ρώμη από την 1η Ιουλίου.

Κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί σημαίνει πως από τα χέρια του νέου Sport Director της Ρόμα θα περάσει μεταξύ άλλων και η υπόθεση του Εζεκιέλ Πόνσε.

Όχι όμως κι αυτή του Λούκας Μπογέ από την στιγμή που ο Πετράτσι θα΄χει αποχωρήσει από το Τορίνο και αυτομάτως ο αντικαταστάτης του θα είναι αυτός που θα ασχοληθεί με την περίπτωση του Αργεντινού εξτρέμ μετά τη λήξη του δανεισμού του από την ΑΕΚ.

Φυσικά σημαντικό ρόλο για την τύχη των δύο Αργεντινών παικτών θα παίξουν και οι προπονητές των δύο ομάδων.

Στη Ρόμα ο Ρανιέρι θα χαιρετήσει το καλοκαίρι και ακόμα αναζητείται ο αντικαταστάτης του, ενώ στην Τορίνο ο Βάλτερ Ματσάρι θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.