Header Ads


Οριστική απόφαση: Χωρίς οπαδούς ο τελικός του Κυπέλλου

Οριστική απόφαση: Χωρίς οπαδούς ο τελικός του Κυπέλλου


Η απόφαση να διεξαχθεί χωρίς οπαδούς ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, στις 11 Μαΐου, έχει ληφθεί στα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης.
Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στις 11 Μαΐου στο ΟΑΚΑ θα γίνει οριστικά χωρίς θεατές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του διευθυντή του News 24/7 στους 88,6 Βασίλη Σκουρή, η απόφαση έχει ληφθεί στα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης. Η απόφαση θα γίνει επισήμως γνωστή μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας, την προσεχή Τρίτη και θα ανακοινωθεί την προσεχή Τετάρτη.

Στα "όπλα" της κυβέρνησης, σύμφωνα με τις πληροφορίες των "Παιχνιδιών Εξουσίας" από καλά ενημερωμένες πηγές, είναι και το γεγονός ότι οι ίδιες οι ΠΑΕ, η ΑΕΚ και (κυρίως) ο ΠΑΟΚ, φέρονται να έχουν ζητήσει προ μηνός να διεξαχθεί ο τελικός χωρίς φιλάθλους, καθώς δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι δεν θα γίνουν επεισόδια.

Υπενθυμίζεται ότι από τον ΠΑΟΚ σχολίαζαν πως "αν αποφασιστεί να γίνει ο τελικός κεκλεισμένων των θυρών, δεν θέλουμε το ΟΑΚΑ", ενώ στην ΑΕΚ υποστήριζαν πως... ψηφίζουν ΟΑΚΑ με παρουσία οπαδών.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.