Header Ads


Συνάντηση Μελισσανίδη, «Λύμπε» και Μανόλο!

Συνάντηση Μελισσανίδη, «Λύμπε» και Μανόλο!


Κουβέντα σε πολύ καλό κλίμα (και) για την επόμενη μέρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα είχαν το αφεντικό της Α.Ε.Κ. με τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή της ομάδας.
Μετά τη συνάντηση με τον Περέιρα στην ΕΠΟ ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχασε την ευκαιρία να εστιάσει και να ασχοληθεί με τα θέματα της ΑΕΚ. Το αφεντικό της Ένωσης πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και είχε συνάντηση και συζήτηση για αρκετή ώρα με τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Μανόλο Χιμένεθ για όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα...

Εννοείται πως από την κουβέντα των τριών ανδρών δεν έλειψε η αναφορά και στο αγωνιστικό, τόσο για τις δυο αναμετρήσεις που ακολουθούν με τον Λεβαδειακό και ειδικά για τον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, όσο και για την επόμενη σεζόν για την οποία τρέχει ο αγωνιστικός σχεδιασμός και συμφωνήθηκε ότι προέχει προφανώς το καθαρά αγωνιστικό και τα ματς που έρχονται και μετά θα πρέπει να φορτσάρουν όλοι για να προχωρήσει όπως πρέπει το πλάνο που έχει ήδη βάλει σε εφαρμογή ο Χιμένεθ σε συνεργασία με τον Λυμπερόπουλο.

Ο Μελισσανίδης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από το επίπεδο συνεργασίας των δυο υπευθύνων του ποδοσφαιρικού τμήματος και γενικά η κουβέντα έγινε σε πολύ καλό κλίμα κάτι που δείχνει και την πρόθεση όλων των πλευρών να συνεχίσουν μαζί και μετά το τέλος της σεζόν που διανύουμε! Κι αυτό αφορά (και) τα δυο πρόσωπα του ποδοσφαιρικού τμήματος!

Προφανώς και προτού αποχωρήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε συναντήσεις και συζήτηση για όλα τα θέματα της εταιρείας με τα στελέχη της ΠΑΕ...

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.