Header Ads


Οι Ιταλοί συνδέουν τον Πόνσε και με την Μπρέσια!

Οι Ιταλοί συνδέουν τον Πόνσε και με την Μπρέσια!


Μετά τις Μπόκα Τζούνιορς και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην Ιταλία γράφουν ότι ο Έκι Πόνσε μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη Ρόμα ως έμψυχο αντάλλαγμα για την απόκτηση του Σάντρο Τονάλι από την Μπρέσια.
Η ΑΕΚ, όπως είναι γνωστό, δεν είναι καθόλου εύκολο να κρατήσει τον Έκι Πόνσε και την επόμενη σεζόν. Μετά την εξαιρετική του σεζόν με την Ένωση, ο Αργεντινός φορ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Μπόκα Τζούνιορς και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, κάτι που γράφτηκε εκ νέου στον ιταλικό Τύπο.

Νέο δημοσίευμα της Corriere dello Sport προσθέτει μάλιστα και την Μπρέσια ως πιθανό προορισμό του Πόνσε για την επόμενη χρονιά.

Όπως τονίζει η ιταλική εφημερίδα, η Ρόμα θέλει να αποκτήσει το νέο ταλέντο του ποδοσφαίρου της χώρας, Σάντρο Τονέλι, αλλά η Μπρέσια δεν πρόκειται να παραχωρήσει εύκολα τον 18χρονο μέσο.

Η Μπρέσια, η οποία από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Serie A, αξιώνει 40 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με την Corriere dello Sport η Ρόμα, στην προσπάθειά της για να αποκτήσει τον Τονέλι, ίσως προσφέρει εκτός από χρήματα και κάποιον παίκτη ως αντάλλαγμα.

Μέσα σε αυτούς, εκτός από τον Ντεφρέλ, η Ρόμα θα σκεφτόταν να βάλει ως αντάλλαγμα τον Πόνσε, με την Μπρέσια να ενδιαφέρεται για την απόκτηση ενός επιθετικού.

Όπως και ο Πόνσε, έτσι και ο Ντεφρέλ αγωνίζεται φέτος με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα στη Σαμπντόρια.

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.