Header Ads


Χιμένεθ: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, θα είναι θαυμάσιο να κερδίσουμε το Κύπελλο»

Χιμένεθ: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, θα είναι θαυμάσιο να κερδίσουμε το Κύπελλο»


Το πρώτο σχόλιο του Μανόλο μετά το τέλος του ματς.
Με… χαμόγελο είπε αντίο στο ελληνικό πρωτάθλημα η ΑΕΚ. Η Ενωση πέρασε αέρας από την Λιβαδειά, έκανε ζέσταμα για τον τελικό του Κυπέλλου, με τον Μανόλο Χιμένεθ να μοιράζει συγχαρητήρια μετά το τέλος του ματς.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός στο πρώτο του σχόλιο στην κάμερα της NOVA, αναφέρθηκε στις μεγάλες επιστροφές της ομάδας, αλλά και στον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

«Είναι πολύ διαφορετική η περσινή χρονιά από τη φετινή. Ηταν ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός είχε καταλείψει τη δεύτερη θέση και δεν μπορούσε να του την πάρει κανείς. Ειχαμε τον κίνδυνο του Ατρομήτου να είναι από πίσω μας. Αυτό που κάναμε είναι ότι τα καταφέραμε σήμερα. Δεν είναι κάτι άλλο. Συγχαρητήρια στα παιδιά».

Για τους Τσιγκρίνσκι και Λόπες;

«Οι τρεις αλλαγές έγιναν για παιδιά που το αξίζουν. Ο Τσιγκρίνσκι έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μπήκε ο Μπογέ, που μετά την τρομάρα που μας έδωσε επανήλθε γρήγορα και καλά. Από τότε που είμαι εδώ η δουλειά του Λούκας είναι καταπληκτική. Και μετά μπήκαν δυο παιδιά που έχουν δουλέψει πολύ: ο Λόπες που ήρθε μετά από πολύ μεγάλο χρόνο αποχής. Και έπειτα ο Γιαννούτσος, που όπως και ο Σβάρνας, είναι δυο στόπερ που έχουν μεγάλο μέλλον για την ΑΕΚ».

Για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ;

«Θα είναι θαυμάσιο να κερδίσουμε το Κύπελλο. Είναι 50-50 απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα. Θα προσπαθήσουμε».

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.