Header Ads


Στην καλύτερη πεντάδα του φετινού BCL ο Χάντερ!

Στην καλύτερη πεντάδα του φετινού BCL ο Χάντερ!


Ο σέντερ της ΑΕΚ, Βινς Χάντερ, επιβραβεύτηκε για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο φετινό BCL καθώς βρέθηκε στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν. 
Μπορεί να μην κατάφερε να οδηγήσει την ΑΕΚ στο Final Four του Basketball Champions League, ωστόσο ο σέντερ της «Ένωσης», Βινς Χάντερ, συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης για τη φετινή σεζόν μαζί με τους Ταϊρίς Ράις (Μπάμπεργκ), Κέβιν Πάντερ (Βίρτους Μπολόνια), Τιμ Αμπρομάιτις (Τενερίφη), Ισμαέλ Μπακό (Αντβέρπ).

Από ‘κει και πέρα, ο γιος του Ντέιβιντ Μπλατ, Ταμίρ, που αγωνίζεται στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, αναδείχθηκε κορυφαίος νέος παίκτης του θεσμού, ενώ τη δεύτερη καλύτερη πεντάδα αποτελούν οι Πάρις Λι (Αντβέρπ), Τζέιμς Φελντέιν (Χάποελ Ιερουσαλήμ), Όβι Σόκο (Μούρθια), Αμάθ Εμπαγιέ (Βίρτους Μπολόνια) και Κόλτον Άιβερσον (Τενερίφη).

Τέλος, ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ, Τζαμάλ Τζόουνς, πήρε το βραβείο για το καλύτερο κάρφωμα της περιόδου, ενώ προπονητής της σεζόν αναδείχθηκε ο τεχνικός της Αντβέρπ, Ροέλ Μουρς. MVP της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο δήμιος της ΑΕΚ, Ταϊρίς Ράις.


sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.