Header Ads


Unlabelled Aνατροπή στην ΑΕΚ στα μεταγραφικά - Τινάζουν στον αέρα τον... κλεισμένο!

Aνατροπή στην ΑΕΚ στα μεταγραφικά - Τινάζουν στον αέρα τον... κλεισμένο!


Aπρόσμενη εξέλιξη - Δεν έκαναν... σκόντο - Δε γίνεται να δοθούν τόσα λεφτά για παίκτη...rotation! - Δε τον υπολογίζει για βασικό ο Χιμένεθ!
Κόντρα στη λογική, αλλά και στα όσα συνέβησαν στην ομάδα τον τελευταίο 1,5 μήνα τουλάχιστον, διέρρευσε πως ύστερα από πρωτοβουλία προφανώς του Νίκου Λυμπερόπουλου, η Ένωση κατάφερε να μειώσει το ποσό που πρόβλεπε η περυσινή συμφωνία δανεισμού του Βραζιλιάνου από την Μπράγκα.

Και αυτό να μειωθεί από το 1,8 εκατ. ευρώ στο 1 εκατ. ευρώ. Παρουσιάστηκε ως... επιτυχία και ως ποσό που θα "πρέπει" να αξιοποιηθεί και, έτσι, να παραμείνει στο ρόστερ ο παίκτης, τον οποίο ο Χιμένεθ δεν δείχνει να τον υπολογίζει ως βασική επιλογή. Σαφώς και θα τον ήθελε στο ρόστερ του, όχι όμως έχοντας τον ως βασικό .

Για έναν λοιπόν παίκτη rotation, όχι αναντικατάστατο, όχι λύση στο επείγον θέμα της ομάδας για ενίσχυση στο κέντρο με έναν "καθαρό" αμυντικό χαφ, το 1 εκατ. ευρώ είναι ευκαιρία; Η δεύτερη δηλαδή μεγαλύτερη δαπάνη της εποχής Μελισσανίδη (αν γίνει) θα πήγαινε για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος ούτε μάτια έβγαλε στη σεζόν που ολοκληρώθηκε (ήταν αξιοπρεπής ναι, έχει δυναμική ναι, αλλά ως εκεί) και σε καμία περίπτωση δεν φάνταζε ικανός, πριν διαρρεύσουν τα της συμφωνίας του Λυμπερόπουλου με την Μπράγκα, να παραμείνει στο ρόστερ.

Πόσο μάλλον όταν αυτό το 1 εκατ. ευρώ δεν συνιστά... σκόντο της Μπράγκα στην ΑΕΚ, αλλά όπως αποκάλυψε στο χθεσινό της φύλλο η πορτογαλική O’ Jogo (επικαλούμενη πάντως ελληνικές πηγές, τις οποίες όμως επισημαίνει πως επιβεβαιώνονται από το ρεπορτάζ της εντός Μπράγκα), αυτό το ποσό δεν αντιστοιχεί στην αγορά του 100% των δικαιωμάτων του Άλεφ, αλλά στο 50%! Ακόμη "χειρότερα" δηλαδή…

Ισως γι' αυτό, στην Ένωση -και πιο συγκεκριμένα ο διοικητικός της ηγέτης- αντιλαμβανόμενος τα όσα προφανή καταγράφουμε και εδώ (και δεν είναι μόνο δικές μας παρατηρήσεις), κάνουν δεύτερες σκέψεις αναφορικά με την ενεργοποίηση της συμφωνίας, της νέας συμφωνίας για την αγορά του... μισού Βραζιλιάνου με ποσό μάλιστα που είναι κατά τι μεγαλύτερο από το μισό της ρήτρας αγοράς του 100% των δικαιωμάτων του.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.