Header Ads


Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οριστικά 20-0 και υποβιβασμός των «ερυθρολεύκων» (pic)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οριστικά 20-0 και υποβιβασμός των «ερυθρολεύκων» (pic)


Το φύλλο αγώνα στο ΟΑΚΑ έκλεισε με τον Παναθηναϊκό να νικά 20-0, τον Ολυμπιακό να μην «κατεβαίνει» και βάσει των κανονισμών του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ να υποβιβάζεται!
Το πρωί της Δευτέρας, οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν επίσημα την αστυνομία ότι δεν θα δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ και λίγες ώρες μετά αποδείχθηκε ότι έλεγαν αλήθεια. Ο Παναθηναϊκός έτσι προκρίθηκε στην ημιτελική φάση των playoffs, στην οποία περιμένει τον νικητή της σειρά μεταξύ Περιστερίου και Ηφαίστου.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια πρωτόγνωρη κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ, αφού σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΕΣΑΚΕ υποβιβάζεται στην Α2 για πρώτη φορά στην ιστορία του! Το μόνο που απομένει είναι η εκδίκαση των προσφυγών που έχουν κάνει οι «ερυθρόλευκοι» στο ΑΣΕΑΔ και αναμένουν να αλλάξουν την κατάσταση. Άλλωστε, λίγο πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα, ο Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα το πρακτικό της ΚΕΔ από τη διαδικασία κλήρωσης των διαιτητών. Το πρωί, εξάλλου κατατέθηκαν από τις δύο πλευρές τα υπομνήματα. τα οποία θα αναλύσει το ΑΣΕΑΔ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με δηλώσεις του σχετικά με τον υποβιβασμό των Πειραιωτών ξεκαθάρισε πως  «ελπίζω ότι δεν θα βρεθεί κανένας να προσπαθήσει αυτό να το αλλάξει γιατί θα μας βρει όλους απέναντι του»..

«Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της α' ομάδος Παναθηναϊκός ΑΟ με σκορ 20-0 λόγω μη προσέλευσης Β' ομάδος Ολυμπιακός ΣΦΠ. Το φύλλο αγώνος έκλεισε στις 19.20», αναφέρεται χαρακτηριστικά.



gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.