Header Ads


Super League: Έρχονται τηλεοπτικές ανακατατάξεις

Super League: Έρχονται τηλεοπτικές ανακατατάξεις


Η αναδιάρθρωση στην Super League και τα άλλα Εθνικά πρωταθλήματα έρχεται, πράγμα που σημαίνει πως οι ομάδες που παίζουν στην ΕΡΤ, θα μείνουν εκεί.
ΕΡΤ και NOVA έχουν όλο τον «στόλο» των δύο μεγάλων επαγγελματικών κατηγοριών της χώρας φέτος. Ωστόσο, ένα άλλο κανάλι ετοιμάζεται να μπει «σφήνα» και να πάρει ομάδα ή… ομάδες του πρωταθλήματος, με την πρώτη ευκαιρία.

Όπως αναφέρει η στήλη Agent Greek στο Sportime, στο παιχνίδι της Super League, ετοιμάζεται να μπει «αθόρυβα» και η Cosmote. Το άλλο μεγάλο συνδρομητικό κανάλι της χώρας, χωρίς να το… διατυμπανίζει, κινείται με τρόπο για να πάρει ομάδες σύντομα.

Δεν ξέρουμε αν θα πάει από το καλοκαίρι κάποια ομάδα εκεί (άσχετα με την οψιόν στην ΕΡΤ που ανανεώνεται μέσω Πολιτείας, μπορούν να διαπραγματευτούν αν θέλουν, με άλλο κανάλι), ή πιο μετά, όμως η Cosmote ετοιμάζεται να κάνει μπάσιμο. Έχει εξάλλου τα δικαιώματα του κυπέλλου Ελλάδας και αν πάρει κάποια ομάδα, τότε θα κερδίσει κι άλλους πόντους.

Και αν μάλιστα, «χτυπήσει» και το… υπερωκεάνιο που έχει βάλει στο μάτι, με το οποίο ήδη μιλάει όπως αναφέρει η στήλη, τότε το πράγμα αλλάζει.

sportime.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.