Header Ads


Unlabelled Ήρθε ο Γιορκ για την ΑΕΚ - «Ήταν απλή απόφαση» (pics)

Ήρθε ο Γιορκ για την ΑΕΚ - «Ήταν απλή απόφαση» (pics)


Στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ βρίσκεται ο Γκέιμπ Γιορκ και υποσχέθηκε ότι θα δώσει τα πάντα για να βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους». 
Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται στην Αθήνα από το βράδυ της Κυριακής για λογαριασμό της ΑΕΚ, που έχει συμφωνήσει με την Ένωση για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο 26χρονος αθλητής τόνισε ότι ήταν εύκολη υπόθεση η απάντησή του στους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» και δήλωσε έτοιμος να δώσει τα πάντα, αλλά και να κάνει ό,τι του ζητήσει ο προπονητής του.

«Ήταν πολύ απλό να πω ναι στην πρόταση της ΑΕΚ. Είχα ενδιαφέρον από ομάδες της Αυστραλίας και της Κίνας, αλλά παίζοντας εδώ πέρυσι και βλέποντας πόσο ενθουσιώδεις είναι οι φίλοι της ΑΕΚ έκαναν τα πάντα πιο εύκολα για μένα στην απόφαση μου. Η Αθήνα είναι πολύ όμορφη πόλη, μοιάζει με το Λος Άντζελες και είναι χαρούμενος που είμαι εδώ. Θέλω να δώσω τα πάντα. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα και ότι χρειαστεί. Είμαι έτοιμος να κάνω ότι ζητήσει ο προπονητής. Είτε έχω Μίρκο είτε μεγάλο ρόλο είναι έτοιμος να κάνω το παν για να βοηθήσω την ομάδα. Ξέρω τον Βινς Χάντερ. Είναι εξαιρετικός παίκτης και παίζει σε υψηλό επίπεδο. Επίσης ξέρω τον Ντελρόι Τζέιμς και γνωρίζω πόσο μπορεί να βοηθήσει», δήλωσε ο νέος παίκτης της ΑΕΚ.

Επιπλέον, ο Γκέιμπ Γιορκ μίλησε για τους φίλους της Ένωσης: «Ελπίζω ο κόσμος να βοηθήσει πολύ την ομάδα. Υπάρχουν χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας. Και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ κομμάτι της ΑΕΚ». 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.