Header Ads


Με τα μάτια της ψυχής στην «Αγιά Σοφιά» (pics)

Με τα μάτια της ψυχής στην «Αγιά Σοφιά» (pics)


Συγκινητική κίνηση της ΑΕΚ με επετειακό αφιέρωμα για τα γενέθλια της (13/4) μέσω του πιο πιστού φίλου της, Μάρκου Κυκιβαράκη
Το μεγαλείο του αθλητισμού, η δύναμη του ποδοσφαίρου, μπορεί να ξεπεράσει κάθε δυσκολία της ζωής. Κάτι που αποδεικνύει έμπρακτα ο Μάρκος Κυκιβαράκης, από τους πιο πιστούς φίλους της ΑΕΚ τα τελευταία 40 χρόνια. Ο Κυκιβαράκης γεννήθηκε το 1958, αλλά σε ηλικία δέκα ετών έχασε την όραση του. Αυτό δεν τον εμπόδισε σε τίποτα ώστε να μεγαλουργήσει.

Δημιούργησε μια ευτυχισμένη οικογένεια, δεν έπαψε ποτέ να «βλέπει» με τα μάτια της ψυχής την αγαπημένη του ΑΕΚ. Από το 1971, ο Μάρκος Κυκιβαράκης παρακολουθεί όλα τα ματς της ΑΕΚ είτε στη Νέα Φιλαδέλφεια (αρχικά από το πέταλο, έπειτα από τη θύρα 3 και τη θύρα 18) με έναν τρόπο που είναι ανεπανάληπτος.

Η ΑΕΚ, επέλεξε αυτόν τον μοναδικό φίλαθλο της, προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλια του συλλόγου (το Σάββατο 13/4). Σήμερα (11/4) μάλιστα, ο Κυκιβαράκης επισκέφθηκε για πρώτη φορά το εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας και οι στιγμές ήταν μοναδικές. Η ΑΕΚ επέλεξε το πρόσωπο του, ώστε μέσα από το υπό κατασκευή γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, να κάνει την ιστορική αναδρομή της ΑΕΚ για τις ανάγκες του επετειακού video, το οποίο θα προβληθεί το Σάββατο από το κανάλι της ομάδας μας στο youtube για την επέτειο των 95 χρόνων από την ίδρυση της ΑΕΚ.

«Πραγματικό μεγαλείο, ανατριχίλα και κατάθεση ψυχής από τον πλέον πιστό Ενωσίτη φίλαθλο, Μάρκο Κυκιβαράκη! Επισκέφτηκε για πρώτη φορά, από τότε που ξεκίνησαν τα έργα, το εργοτάξιο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ξεναγήθηκε σε μέρη για εκείνον πολύ γνωστά και μας διηγήθηκε εκείνος την κιτρινόμαυρη ιστορία από τον ίδιο ακριβώς χώρο στον οποίο καθόταν ανελλιπώς από το 1971 με πρώτο του ματς αυτό με την Ιντερ για το Κύπελλο Πρωταθλητριών της περιόδου 1971-72!

Η ιστορική αναδρομή για την αγαπημένη του ομάδα, την οποία και παρακολουθεί με τον δικό του τρόπο και τα μάτια της ψυχής εδώ και περίπου πενήντα χρόνια, έγινε για τις ανάγκες του επετειακού video, το οποίο θα προβληθεί το Σάββατο από το κανάλι της ομάδας μας στο youtube για την επέτειο των 95 χρόνων από την ίδρυση της ΑΕΚ!», ανέφερε η ΑΕΚ στην ανάρτηση της.


ethnos.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.