Header Ads


Παράσταση… πρωταθλήτριας από τη Σίτι στο «Old Trafford»!

Παράσταση… πρωταθλήτριας από τη Σίτι στο «Old Trafford»!


Προσπέρασε και άντε πιάστε την! Η Σίτι επικράτησε 2-0 της Γιουνάιτεντ στο «Old Trafford» και έκανε το πλέον καθοριστικό βήμα για να παραμείνει στον... θρόνο, γκρεμίζοντας τη Λίβερπουλ από την κορυφή. 
Το ματς

Με σαφείς προσανατολισμούς μπήκαν οι δύο ομάδες στο παιχνίδι. Φυσικά, αμφότερες μπήκαν με διάθεση να δώσουν «μάχη», όπως απαιτούν τέτοια παιχνίδια. Δηλαδή, τα ντέρμπι. Η Σίτι, η οποία στόχευε σε μεγάλο «διπλό» και στο να βάλει από νωρίς τις βάσεις για αυτόν τον σκοπό, προσπάθησε με το «καλημέρα» να φτιάξει παιχνίδι, έχοντας την κατοχή της μπάλας με συντριπτικά υπέρ της, μπήκε πιο επιθετικά στο παιχνίδι. Από την άλλη, η Γιουνάιτεντ έδειξε από την αρχή εικόνα κόντρα, που δεν επιβεβαίωσε τις φημολογίες των τελευταίων ημερών.

Μπορεί να μην κυριάρχησε ως γηπεδούχος, αλλά κατάφερε να αντισταθεί στο πρώτο μέρος, έχοντας παθητικό ρόλο στο πρώτο τέταρτο. Μετά από εκείνο το διάστημα, το παιχνίδι άρχισε να έχει πιο καλό ρυθμό και ένα πολύ δυνατό πεντάλεπτο, στο οποίο θα μπορούσε να γίνει και 0-1, αλλά και 1-0. Αρχικά με την κίνηση του Στέρλινγκ παράλληλα με την εστία και το χαμηλό σουτ, στο οποίο παρενέβη ο Σμόλινγκ, βάζοντας όχι τόσο καλά το πόδι με αποτέλεσμα η μπάλα να πάρει κατεύθυνση προς την εστία, αλλά μπλόκαρε ο Ντε Χέα (15’). Αφού τη γλίτωσε, δεν ήθελε πολύ και να το βάλει άμεσα (16’) η ομάδα του Σόλσκιερ, με τον Πογκμπά να βγάλει μπαλιά ακριβείας στον Ράσφορντ, που με μονοκόμματο σουτ θέλησε να προλάβει τον Έντερσον, χωρίς, πάντως, να βρει εστία. Άρχισε το παιχνίδι να έχει εικόνα και παλμό αγγλικού ντέρμπι και ο Νταβίντ Σίλβα στο 19’ βρήκε τον Ντε Χέα σε ετοιμότητα στο δυνατό σουτ που δοκίμασε.

Αυτό το παιχνίδι δεν βόλευε και τόσο τη Γιουνάιτεντ, που με σωστή-συντεταγμένη πίεση, μπόρεσε να… φρενάρει τη Σίτι στο πρώτο μέρος και να κυλήσει αυτό το διάστημα, όπως το υπολόγιζε σε γενικές γραμμές. Γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να της επιβληθεί, με τα… γνωστά μειονεκτήματα που έχει απέναντι στους «Πολίτες». Πάντως, θα μπορούσε να πλησιάσει στη νίκη από το α’ ημίχρονο η ομάδα του Γκουαρντιόλα. Διότι, ο… αέρινος και πάλι Στέρλινγκ, τα έβαλε με τη μισή άμυνα των γηπεδούχων και τα κατάφερε, αλλά όχι και κόντρα στον Ντε Χέα που μπλόκαρε το σουτ του.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.