Header Ads


Facebook και Instagram «έπεσαν» σε όλο τον κόσμο!

Facebook και Instagram «έπεσαν» σε όλο τον κόσμο!


Χρήστες από την Ινδονησία και την Σιγκαπούρη, ως το Μόντρεαλ, την Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και την Πράγα διαμαρτύρονται πως τα κοινωνικά δίκτυα δεν λειτουργούν το πρωί της Κυριακής - Προβλήματα και στην Ελλάδα
Παγκοσμίως «έπεσαν» την Κυριακή τα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Instagram αλλά και η εφαρμογή What's app για τα κινητά τηλέφωνα.

Χρήστες από την Σιγκαπούρη και την Ινδονησία, το Νεπάλ, το Πακιστάν, την Νέα Υόρκη, το Μόντρεαλ αλλά και όλη την Ευρώπη διαμαρτύρονται ότι οι ιστοσελίδες δεν λειτουργούν στους υπολογιστές τους.

Το ίδιο συμβαίνει και με όσους προσπαθούν να συνδεθούν μέσω του υπολογιστή τους σε facebook και Instagram και από την Ελλάδα, όπου η σελίδα «δεν φορτώνει» καν.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το Facebook ή το Instagram για τα προβλήματα αυτά.

Στην ιστοσελίδα downdetector.com, χρήστες από όλο τον κόσμο αφήνουν σε σχόλιο τα παράπονά τους γιατί στην περιοχή τους δεν λειτουργεί το facebook.
facebook-down-xartis-dyo
facebook-down-xartis
fb-down-dyo
Μόλις τον περασμένο μήνα, το Facebook και οι θυγατρικές του Instagram και Whatsapp αντιμετώπισαν σε όλο σχεδόν τον κόσμο για περισσότερες από δέκα ώρες προβλήματα στην λειτουργία τους, που χαρακτηρίστηκαν ως «το χειρότερο τεχνικό πρόβλημα που έχει αντιμετωπίσει το Facebook στην ιστορία του».

Έπειτα από πολλά παράπονα χρηστών, μέσω του Twitter, το Facebook -μέσω μηνύματος επίσης στο Twitter- αναγνώρισε το πρόβλημα, είπε ότι εργάζεται για τη λύση του, αλλά δεν εξήγησε την αιτία του. Ξεκαθάρισε πάντως πως δεν επρόκειτο για επίθεση χάκερ.

Την τελευταία φορά (πριν τον Μάρτιο) που είχε «πέσει» σε τέτοιο βαθμό, ήταν το 2008, όταν τότε είχε μόνο 150 εκατομμύρια χρήστες και όχι 2,3 δισεκατομμύρια όπως σήμερα.

Τα προβλήματα ήσαν σοβαρότερα στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, σύμφωνα με τα πρακτορεία Ρόιτερς και Γαλλικό και το BBC.

Προβλήματα μικρότερης κλίμακας είχε αντιμετωπίσει και πέρυσι το Facebook, το Σεπτέμβριο και το Νοέμβριο, τα οποία είχαν αποδοθεί σε «ζητήματα του δικτύου» το πρώτο και στη δυσλειτουργία ενός κεντρικού υπολογιστή το δεύτερο.

*protothema.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.