Header Ads


Σε μεταγραφικό… σαφάρι στη βόρεια Ευρώπη ο Λυμπερόπουλος

Σε μεταγραφικό… σαφάρι στη βόρεια Ευρώπη ο Λυμπερόπουλος


Ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναλαμβάνει να τρέξει τα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ και ξεκινάει… σαφάρι στη βόρεια Ευρώπη για υποψήφιους στόχους.
Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ως οφείλει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει επωμιστεί να «τρέξει» 1-2 αξιόλογες περιπτώσεις στη βόρεια Ευρώπη και σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ, το περασμένο Σάββατο βρέθηκε στην Ολλανδία.

Εκεί παρακολούθησε την αναμέτρηση της Φέγενορντ κόντρα στη Χέρακλες για χάρη του Κρίστοφερ Πέτερσον. Πρόκειται για έναν 24χρονο Σουηδό εξτρέμ που μετράει φέτος 12 γκολ και 4 ασίστ στην Eredivisie σε σύνολο 31 συμμετοχών, φτιάχνοντας μάλιστα και το γκολ της Χέρακλες στο ματς αυτό.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το 2020 και η ΑΕΚ φαίνεται να τον έχει ψηλά στη λίστα της, με το ενδιαφέρον των κιτρινόμαυρων να χρονολογείται από το περσινό καλοκαίρι.

Δεν αποκλείεται να τσέκαρε και άλλους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους στη Χώρα της τουλίπας ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να μεταβεί και στη Σουηδία, αγορά την οποία παρακολουθεί η Ένωση.

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.