Header Ads


Σαρωτικές αλλαγές στην ΑΕΚ: Αυτούς «τελειώνει» ο Χιμένεθ

Σαρωτικές αλλαγές στην ΑΕΚ: Αυτούς «τελειώνει» ο Χιμένεθ


Τα πάνω-κάτω έρχονται στην Ένωση ενόψει της νέας σεζόν - Οι πρώτες αποφάσεις! 
Για ακόμη μια φορά, η ρεπορταζιακή καθημερινότητα επιβεβαιώνει όλα τα δημοσιεύματα του τελευταίου καιρού. Σε ανύποπτο χρόνο, σκιαγραφώντας σε αρχικό επίπεδο της καλοκαιρινές μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ είχαμε καταγράψει την τάση που ολοένα και μεγάλωνε εντός του συλλόγου για προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού.
Τετράδα στόπερ υπάρχει έτοιμη, αλλά κακά τα ψέματα, ούτε η (βελτιωμένη σε κάθε περίπτωση τελευταία) φετινή εικόνα του Οικονόμου, ούτε τα σκαμπανεβάσματα του Τσόσιτς, ούτε (πόσο μάλλον) η ευπάθεια του Τσιγκρίνσκι (για τον οποίο έχουμε ξαναγράψει πως δεν πρέπει να θεωρείται 100% σίγουρη η παραμονή του…), πόσο μάλλον η απειρία του Σβάρνα (για τον Μπακάκη σε ρόλο στόπερ-μπακ, δεν γίνεται λόγος, αφού ο συγκεκριμένος ρόλος απαιτεί και συγκεκριμένη διάταξη), προσφέρουν εχέγγυα σταθερότητας και συνέπειας.

Και έτσι, με τον Λαμπρόπουλο οριστικά να αποχωρεί, όπως αναφέρει η σημερινή ΩΡΑ στο πρωτοσέλιδό της - επιβεβαιώνοντας απόλυτα το παλιότερο (πολύ) ρεπορτάζ του sportdog, η προσθήκη ενός στόπερ μετατρέπεται σε προτεραιότητα για την ΑΕΚ. Και ίσως μάλιστα, να μην είναι και ένας, ειδικά μάλιστα αν μείνει ο Χιμένεθ, ο οποίος έχει εντονότατες αμφιβολίες για την επάρκεια των στόπερ που έχει στη διάθεσή του (και κυρίως, θέλει να έχει 6 τουλάχιστον -μαζί με τον Μπακάκη- προκειμένου να υιοθετεί σχήματα με τρεις στην άμυνα).

Από εκεί και πέρα, στις υπόλοιπες αναζητήσεις της Ένωσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΩΡΑΣ, καμία έκπληξη. Δύο γρήγοροι εξτρέμ, ένας αμυντικός μέσος (με χαρακτηριστικό του, όπως επίσης έχουμε τονίσει, το ύψος, κάτι που θα είναι προαπαιτούμενο και για τον κεντρικό αμυντικό) και ένας φορ σε περίπτωση που δεν μείνει ο Πόνσε (που δεν θα μείνει).

Προσθήκες πέντε δηλαδή στον αριθμό, όλες οι συγκεκριμένες με φόντο... ενδεκάδας (αφού έχουν ήδη αποκτηθεί από την εγχώρια αγορά οι Ντέλετιτς, Αθανασιάδης, οι οποίοι όμως προορίζονται για λύσεις στο rotation της ομάδας).

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.