Header Ads


Unlabelled Κλείνει από τώρα παίκτη από Ελλάδα η Ένωση!

Κλείνει από τώρα παίκτη από Ελλάδα η Ένωση!


Μετά τους Ντέλετιτς και Αθανασιάδη η Ένωση προχωρά σε νέο μεταγραφικό χτύπημα από Ελλάδα - Κίνηση-ματ, πρόλαβε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.


Ο Λούκας Ράμος του Απόλλωνα Λάρισας βρίσκεται στην λίστα των παικτών που τσεκάρει η ΑΕΚ από τα ελληνικά πρωταθλήματα.

Η ΑΕΚ αρκετές φορές έχει αποδείξει ότι ρίχνει «βάρος» και στα ελληνικά πρωταθλήματα για να βρίσκει ποδοσφαιριστές που της… κάνουν. Το απέδειξε πολλάκις με μεταγραφές από άλλες ομάδες της Super League, αλλά και γενικότερα ελληνικών ομάδων σε μικρότερες κατηγορίες. Και αυτό διότι θεωρούν ότι είναι πιο ασφαλές να βρεις παίκτη που ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα. Έτσι, μειώνει το ρίσκο.

Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες του «Sportime» που προέρχονται από την Λάρισα η ΑΕΚ τσεκάρει την περίπτωση του Λούκας Ράμος, του Βραζιλιάνου χαφ του τοπικού Απόλλωνα Λάρισας που διεκδικεί την άνοδο στην Super League.

Ο Λούκας Ράμος είναι 24 ετών και φέτος μετρά 26 συμμετοχές. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Παϊσαντού, μετά αγωνίσθηκε στην Γκουαρανί πριν καταλήξει στην Τζάου ομάδα Β΄ Εθνικής κατηγορίας στην χώρα του, όπου μαζί της κατέγραψε 14 συμμετοχές σε πρωτάθλημα 8 ομάδων (στον α’ όμιλο). Φέτος έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία και αρέσκεται να δημιουργεί παιχνίδι από τον άξονα.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Ο Μπάρκας, το μέλλον του και τα χρήματα

O Λούκας Ράμος είναι γεννημένος στις 18/01/1995 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και έχει ύψος 1.87μ, ενώ δεσμεύεται με τους Θεσσαλούς μέχρι το 2020. Η Ενωση έχει δείξει το ενδιαφέρον της, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε κίνηση απόκτησης του.

Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ για τον άξονα θα έχει τη νέα σεζόν με συμβόλαιο τους Αντρέ Σιμόες, Νέναντ Κρίστιτσιτς, Κώστα Γαλανόπουλο και Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.