Header Ads


«Τρέλα»: Κάνουν «φτερά» τα εισιτήρια της ρεβάνς με Μπάμπεργκ!

«Τρέλα»: Κάνουν «φτερά» τα εισιτήρια της ρεβάνς με Μπάμπεργκ!


Το ευρωπαικό ρεκόρ εισιτηρίων με τον ΠΑΟΚ απειλείται.
«Βουλιάζει» το ΟΑΚΑ για το επαναληπτικό ματς της προημιτελικής φάσης του Basketball Champions League της ΑΕΚ με την Μπάμπεργκ.

Η κινητικότητα στις τάξεις των φίλων της «Βασίλισσας» είναι έντονη τις τελευταίες μέρες για την ρεβάνς με την ομάδα του Νίκου Ζήση, που θα κρίνει και την ομάδα που θα πάει στο Final Four του Basketball Champiosn League.

Οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί δείχνουν το τεράστιο ενδιαφέρον τους για να βρεθούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ το απόγευμα της Τετάρτης (03/04, 19:30) ώστε να… σπρώξουν την αρμάδα του Λούκα Μπάνκι στην μεγάλη νίκη-πρόκριση στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ανακοίνωσε πως η διάθεση των εισιτηρίων για το επαναληπτικό ματς της φάσης των «8» στο BCL με τους Γερμανούς συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και τα «μαγικά χαρτάκια» να κάνουν… φτερά, με το ευρωπαϊκό ρεκόρ εισιτηρίων (ρεκόρ BCL) και προσέλευσης της αναμέτρησης με ΠΑΟΚ, σε κανονική περίοδο, να απειλείται.

Ετσι, η «κιτρινόμαυρη» έκανε νέο κάλεσμα στους φιλάθλους της και τους ενημερώνει ξανά για τα εισιτήρια της αναμέτρησης, τις τιμές τους, αλλά και τους τρόπους διάθεσης τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

η μεγάλη ώρα πλησιάζει…

Ο αγώνας ειδικών συνθηκών με τη Μπάμπεργκ, την ερχόμενη Τετάρτη (03/04, 19:30), στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, συνιστά για τη «Βασίλισσα» το εφαλτήριο νέων προκλήσεων. Η κινητικότητα είναι έντονη. Το ευρωπαϊκό ρεκόρ εισιτηρίων (ρεκόρ BCL) και προσέλευσης της αναμέτρησης με ΠΑΟΚ, σε κανονική περίοδο, απειλείται. Τα «μαγικά χαρτάκια» εξαντλούνται. Το τελευταίο διήμερο οι οπαδοί της ΑΕΚ δραστηριοποιήθηκαν και έπραξαν το αυτονόητο. Σπεύστε για να συντρίψουμε όλα τα προγνωστικά.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

σταθείτε δίπλα στη λαβωμένη «Βασίλισσα» και στον Κόουτς Λούκα Μπάνκι. Το μπαράζ προβλημάτων κατά την εφετινή περίοδο δημιουργεί προσκόμματα, αλλά στο χέρι μας είναι ν’ αλλάξουμε τη μοίρα μας και να επικρατήσει το δίκαιο, έπειτα από μία εξαιρετική χρονιά στην Ευρώπη.

ΑΕΚ – ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

Τιμές: 5, 7, 10, 15, 25, 50, 100 ευρώ.

Τα τμήματα 101Β, 109B, 110, 111, 112, 140, 141, 142, για πρώτη φορά, μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πώλησης και από τα καταστήματα Public, με τιμή 7€.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ 7 ΕΥΡΩ, ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Η ΠΩΛΗΣΗ.

Επισυνάπτεται χάρτης.

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ BC στο ΟΑΚΑ (Γραφείο Operation, είσοδος Press, τηλ. 210-6896793) από τις 10:30 έως τις 17:30.

– Aπό τα εκδοτήρια, 3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5)

-Η ηλεκτρονική πώληση ticketmasterhellas ή τηλεφωνικά στο 210-8938111 καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν

Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.