Header Ads


Από τη νέα σεζόν στα Άνω Λιόσια η ΑΕΚ!

Από τη νέα σεζόν στα Άνω Λιόσια η ΑΕΚ!


Έτοιμη να μπει στο νέο της «σπίτι» από την προσεχή σεζόν είναι η ΑΕΚ. 
Το δικό της «σπίτι» αποκτά η ΑΕΚ και μάλιστα άμεσα. Όπως αναφέρει στη Live Sport ο Βασίλης Βέργης, η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση των διαδικασιών που θα τη φέρουν από το ξεκίνημα της προσεχούς σεζόν στο κλειστό της πάλης, στα Άνω Λιόσια.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος «τρέχει» όλο αυτό το διάστημα την υπόθεση κάνοντας επαφές με την κυβέρνηση και τους αρμόδιους φορείς και το θέμα έχει προχωρήσει αρκετά, ώστε να ξεπεραστούν οι τελευταίες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Το έργο περνά από την έγκριση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου για την αξιοποίηση των ακινήτων και μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα συνεδριάσει για να εγκρίνει την παραχώρηση του χώρου στην ΚΑΕ ΑΕΚ. Είναι πιθανό ακόμη και μέσα στον Απρίλιο, πριν το Πάσχα, να υπάρχουν ανακοινώσεις.

Ασφαλώς το γήπεδο αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει αγώνες μπάσκετ, καθώς απαιτούνται μια σειρά από έργα για να διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες. Εκτιμάται, πάντως, πως οι εργασίες δεν θα πάρουν πάνω από δύο μήνες, ενώ οι υπόλοιπες παρεμβάσεις θα μπορούν να γίνονται σταδιακά και να ολοκληρωθούν σε διάστημα έξι μηνών.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος θα χρειαστεί να βάλει από την τσέπη του για τη διαμόρφωση της αρένας περίπου 2 εκατ. ευρώ, ενώ για τις υπόλοιπες παρεμβάσεις προκειμένου ο χώρος να είναι ολοκληρωμένος θα απαιτηθεί ίσως και τετραπλάσιο ποσό, που θα εξασφαλιστεί πιθανότατα με δάνειο.

Πρόθεση της κυβέρνησης είναι το κλειστό των Άνω Λιοσίων να αποτελέσει την «καρδιά» της γενικότερης ανάπλασης στην περιοχή, που προβλέπει μεταξύ άλλων κατασκευή εκπτωτικού χωριού, εστιατορίων, καταστημάτων και άλλων χώρων.

Η συγκεκριμένη εγκατάσταση βρίσκεται στα Άνω Λιόσια, 500 μέτρα από την έξοδο 5 της Αττικής Οδού. Το πλάνο προβλέπει πως στους «κιτρινόμαυρους» θα παραχωρηθεί όχι μόνο το κλειστό, αλλά και ο γύρω χώρος για εμπορικές χρήσεις, αλλά και για την κατασκευή συμπληρωματικών εγκαταστάσεων για τις υποδομές του μπάσκετ και κάποια άλλα τμήματα της Ερασιτεχνικής.

Ο χώρος του κλειστού είναι… ό,τι πρέπει για μια εξαιρετική έδρα. Έχει χωρητικότητα 9.300 θεατών και δεν χρειάζεται παρά μικρές τροποποιήσεις για να είναι σύντομα, ακόμη και τους επόμενους μήνες, έτοιμο προς χρήση. Συγκεκριμένα απαιτείται να τοποθετηθούν νέα καθίσματα, παρκέ που θα έρθει από το εξωτερικό, ενώ πιθανώς να τοποθετηθεί στην οροφή ένας ηλεκτρονικός «κύβος» σαν κι αυτόν που χρησιμοποιήθηκε στο Final Four του Basketball Champions League.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.