Header Ads


Αποχώρηση - έκπληξη από την ΑΕΚ στο τέλος της χρονιάς!

Αποχώρηση - έκπληξη από την ΑΕΚ στο τέλος της χρονιάς!


Ποιοι αποχωρούν από την ομάδα και γιατί - Έρχονται αλλαγές στην Ένωση στο τέλος της χρονιάς!
21 Σεπτεμβρίου του 2017 ήταν όταν η ΑΕΚ ανακοίνωνε, ταυτόχρονα, την πρόσληψη του Χρήστου Καρβουνίδη και του Γιάννη Κωτσή. Ο πρώτος αναλαμβάνοντας επικεφαλής του τμήματος φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης, «μεταγραφή» του Νίκου Λυμπερόπουλου απ’ ευθείας από τον Παναθηναϊκό, όπου και μέχρι τότε εργάζονταν, ο δεύτερος, αναλαμβάνοντας εργοφυσιολόγος και γυμναστής αποκατάστασης, επιστρέφοντας στην ΑΕΚ ύστερα από οκτώ χρόνια, αφού είχε εργαστεί εκεί την τετραετία 2005-09.

Κατά πως φαίνεται όμως, κάτι δεν πάει καλά στο κομμάτι, συνολικά, της αποθεραπείας της Ενωσης. Που ξεκινάει από το κομμάτι της διάγνωσης, άρα ιατρικό και καταλήγει στην αποθεραπεία, αποκατάσταση και πλήρη επαναδραστηριοποίηση των τραυματιών. Στις 26 του περασμένου Οκτωβρίου ανακοινώθηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία με τον Κωτσή, με την – μάλλον αόριστη – δικαιολογία πως η «ομάδα επιθυμούσε αλλαγή στον τρόπο αποκατάστασης».

Εδώ και εβδομάδες «σέρνεται» ως φημολογία η παραίτηση του Καρβουνίδη. Χτες, ουσιαστικά, αυτή επικυρώθηκε και παρότι δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως, ο Καρβουνίδης θα αποχωρήσει από το πόστο του στο τέλος της σεζόν, εμμένοντας στη… νιοστή παραίτηση του κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αφού το είχε πράξει αρκετές φορές, τόσο επί Ουζουνίδη στα ηνία όσο και επί Χιμένεθ.

Οι λόγοι δεν έχουν γνωστοποιηθεί, ωστόσο δεδομένα έχει να κάνει με αυτό που και ο ίδιος ο Χιμένεθ έχει επισημάνει στο επιτελείο της ΑΕΚ και αφορά την εμφανή έλλειψη συνεργασίας μεταξύ των σχετικών, αρμοδίων τμημάτων. Η απώλεια για την ΑΕΚ είναι προφανώς μεγάλη, αφού ο Καρβουνίδης θεωρείται ο (μακράν) κορυφαίος στη χώρα μας στον τομέα του, με τους ποδοσφαιριστές της Ενωσης να εμφανίζονται ανήσυχοι και για τη διάδοχη κατάσταση.

Αν μάλιστα συνυπολογιστεί και ο προβληματισμός που υπάρχει και για τον γιατρό της Ενωσης, τον Αλκη Καλλιακμάνη, ειδικά μεταξύ των ποδοσφαιριστών και της φημολογίας και περί δικής του κρίσης (παρά τα ισχυρά του ερείσματα…), τότε είναι προφανές πως η φετινή σεζόν είχε πολλά περισσότερα θέματα εντός των αποδυτηρίων της ΑΕΚ από αυτά που φαίνονταν στο γήπεδο, σε ένα μάλιστα πολύ κομβικό, πολύ καθοριστικό κομμάτι όπως είναι αυτό της ιατρικής φροντίδας σε όλα τα επίπεδα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.