Header Ads


«Εξέθεσε» Ουζουνίδη ο Κρίστισιτς - Τι έγινε με Χιμένεθ!»

«Εξέθεσε» Ουζουνίδη ο Κρίστισιτς - Τι έγινε με Χιμένεθ!»


Ηταν, αν όχι ο καλύτερος, τουλάχιστον ένας από τους καλύτερους του χθεσινού πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου της ΑΕΚ με τη Λαμία. Και φυσικά ήταν και ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Ενωσης, που της διασφαλίζει ένα τεράστιο πλεονέκτημα πρόκρισης στον τελικό εν όψει της ρεβάνς στη Λαμία.


Για τον Νέναντ Κρστίσιτις ο λόγος, ο οποίος για να φτάσει ως και… χθες, πέρασε πολλά στο σύντομο διάστημα της θητείας του στην Ελλάδα. Μεγάλο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα των "κιτρινόμαυρων", ήρθε με λογική να πάρει τη φανέλα σπίτι του, μόνο έτσι όμως δεν έγινε.

Αφενός γιατί ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στην αρχή, τον έκρινε ανέτοιμο, με τη φημολογία να θέλει κάποια θέματα τραυματισμών που κουβαλούσε από την προηγούμενη ομάδα του να.. παραγκωνίζονται προκειμένου να μπορέσει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ακόμη και μετά την αλλαγή στον πάγκο, αντιμετωπίστηκε ιδιαίτερα επικριτικά από τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός δεν έκρυβε ούτε καν στους όχι και τόσο κοντινούς συνεργάτες του πως θεωρούσε τον παίκτη το λιγότερο υπέρβαρο (δεν είναι, τουλάχιστον πλέον), το περισσότερο εκτός αγωνιστικής φόρμας και δυνατότητας να βοηθήσει την ομάδα.

Ενας τραυματισμός που πρόλαβε να περάσει ο Σέρβος επιδείνωσε την κατάσταση σε βαθμό που, από νωρίς, και η δική του υπομονή χτύπησε "κόκκινο". Επαγγελματίας -έχει άλλωστε θητεύσει επί χρόνια στο καμπιονάτο- απευθύνθηκε λοιπόν στον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος και ήταν αυτός που ως τεχνικός διευθυντής "ευθύνεται" για την αγορά του, ξεκαθαρίζοντας του σαφέστατα πως στην ΑΕΚ ήρθε γι’ αυτό ακριβώς που του μεταφέρθηκε, τόσο το καλοκαίρι (που δεν ευδοκίμησε το φλερτ) όσο και τον Ιανουάριο: για να παίζει, για να είναι πυλώνας του παιχνιδιού τους και όχι για να τελεί υπό αμφισβήτηση, χωρίς καν μάλιστα να πατάει στο χορτάρι.

Ο "Λύμπε" (εννοείται πως) συμμερίστηκε τις απόψεις του Σέρβου, τον πούσαρε για να δώσει ακόμη περισσότερα στην προπόνηση και στην καθημερινότητα της ομάδας (και έχουν να το λένε στην ΑΕΚ πως είναι τύπος και υπογραμμός και καθημερινά, ειδικά μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό που είχε είναι πραγματικό "σκυλί" στις προπονήσεις, κάνοντας πολλές φορές και έξτρα, ατομικό πρόγραμμα).

Μέσω αυτής της προσπάθειας και μέσω των (λογικά) νουθεσιών και παραινέσεων που (πρέπει να) έγιναν στον Χιμένεθ προκειμένου να αντιληφθεί ο Ισπανός το τι σηματοδοτεί ο Κρστίσιτς για την ομάδα και που αποσκοπούσε η επένδυση (πολύ σημαντική) που έγινε για χάρη του, το χάσμα που φάνηκε  να δημιουργείται, άρχισε σταδιακά να γεφυρώνεται, με τον προπονητή να εμπιστεύεται ολοένα και περισσότερο τον Σέρβο, ο οποίος σαφώς περισσότερο "σίγουρος" πως δεν έχει αλλάξει κάτι στο στάτους και στον ρόλο του στην ομάδα, βρίσκει παιχνίδι το παιχνίδι αυτό που ήθελε: ρυθμό…

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.