Header Ads


«Η ΑΕΚ θέλει τον Μπενίτο»

«Η ΑΕΚ θέλει τον Μπενίτο»


Ισπανικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως η ΑΕΚ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του δεξιού μπακ της Σαραγόσα, Αλμπέρτο Μπενίτο. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzetta.gr ο 27χρονος μπακ έχει προταθεί, χωρίς να υπάρχει κάποια πρόταση.

Μία από τις θέσεις στις οποίες η ΑΕΚ θα χρειαστεί ενίσχυση, ειδικά από τη στιγμή που δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο του Ροντρίγκο Γκάλο, είναι και αυτή του δεξιού μπακ. Όπως σας έχει αποκαλύψει το gazzetta.gr, η ΑΕΚ για τη συγκεκριμένη θέση έχει ψηλά στη λίστα της τον Εμάνουελ Σάκιτς, του οποίου το συμβόλαιο στον Ατρόμητο λήγει.

Ισπανικό δημοσίευμα πάντως εμπλέκει την ΑΕΚ με τον 27χρονο δεξιό μπακ της Σαραγόσα, Αλμπέρτο Μπενίτο. Συγκεκριμένα η τοπική εφημερίδα Periodico de Aragon τονίζει πως η Ένωση έχει εκφράσει μεγάλο ενδιαφέρον στη Σαραγόσα για τον Ισπανό μπακ, ενώ δεν αποκλείει να έχει καταθέσει και επίσημη πρόταση. Το συμβόλαιο του Μπενίτο στη Σαραγόσα λήγει το καλοκαίρι του 2020, με τον 27χρονο δεξιό μπακ να βρίσκεται στην ομάδα από το 2017, όταν και είχε υπογράψει ως ελεύθερος από τη Ρεόυς.

Ο παίκτης όντως αποτελεί μια από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ για τη θέση του δεξιού άκρου της άμυνας, ωστόσο η Ένωση δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Ο Μπενίτο έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τη Σαραγόσα να φέρεται ανοικτή στην πώλησή του, μόνο στην περίπτωση που βάλει στα ταμεία της ένα ποσό που την ικανοποιεί.

Πάντως, όπως προσθέτει το δημοσίευμα, ο Μπενίτο δεν έχει πρόταση ανανέωσης στα χέρια του από τον ισπανικό σύλλογο, κάτι που ίσως μειώσει τη διαπραγματευτική δύναμη του στην υπόθεση αυτή.

Τη φετινή σεζόν στη Segunda Division ο Μπενίτο έχει πραγματοποιήσει 24 συμμετοχές με τη Σαραγόσα, έχοντας στο ενεργητικό του και μια ασίστ.

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.