Header Ads


Ραμίρεθ: «Ο Αραούχο πωλείται, αλλά στην τιμή που θέλω εγώ»

Ραμίρεθ: «Ο Αραούχο πωλείται, αλλά στην τιμή που θέλω εγώ»


Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, μιλώντας στο gazzetta.gr για το θέμα του Σέρχιο Αραούχο και της ΑΕΚ, ξεκαθάρισε πως είναι διατεθειμένος να πουλήσει τον Αργεντινό, αλλά σε τιμή που ο ίδιος θα κρίνει δελεαστική.  

Η περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο αποτελεί μία υπόθεση που στην ΑΕΚ θα επαναφέρουν στο προσκήνιο σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα του Έκι Πόνσε. Άλλωστε για τον Πόνσε τα δεδομένα δεν είναι εύκολα για την Ένωση από τη στιγμή που θα πρέπει να πείσει την πλευρά του παίκτη να παραμείνει στην Ελλάδα και να μην αναζητήσει ο Αργεντινός την τύχη του σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μετά από μία φοβερά παραγωγική σεζόν.

Την ίδια στιγμή ο Σέρχιο Αραούχο παρουσιάζεται στα Μέσα των Καναρίων Νήσων ότι μπαίνει προς πώληση από τη Λας Πάλμας, η οποία θέλει να βάλει χρήματα στα ταμεία της το ερχόμενο καλοκαίρι. Το γεγονός μάλιστα ότι ο «Τσίνο» με την επιστροφή του στην ομάδα δεν πραγματοποίησε ανάλογες σεζόν με τις τελευταίες που είχε στην ΑΕΚ, σε συνδυασμό με το ότι έχασε έδαφος με τραυματισμούς, φέρνουν τη Λας Πάλμας να εξετάζει σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο.

Στην ΑΕΚ γνωρίζοντας αυτά τα δεδομένα, καθώς και το γεγονός ότι ο Αραούχο θα έβλεπε με καλό μάτι την επιστροφή του στους κιτρινόμαυρους, έχουν πάντα στα πλάνα τους πιθανή κίνηση για τον Αργεντινό άσο. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στη Λας Πάλμας, ωστόσο σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ δεν πρόκειται να δεχθούν εκπτώσεις στην πώλησή του.

Με αφορμή το θέμα Αραούχο - ΑΕΚ, ο Ραμίρεθ τοποθετήθηκε με δηλώσεις του στο gazzetta.gr, επιβεβαιώνοντας πως το καλοκαίρι είναι ανοικτός για πώληση του παίκτη. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει... όσο όσο προκειμένου να βάλει απεγνωσμένα χρήματα στα ταμεία του συλλόγου, αλλά να τον πουλήσει μόνο με τους δικούς του όρους.

«Ναι, ο Αραούχο είναι προς πώληση. Όλοι οι παίκτες είναι προς πώληση. Αν μου δώσουν αυτά που εγώ θέλω τότε πωλείται ο οποιοσδήποτε. Σε διαφορετική περίπτωση παραμένει εδώ. Δεν βάζω κάποια συγκεκριμένη τιμή για την πώληση του Αραούχο. Αν κάποια ομάδα μου καταθέσει μια δελεαστική πρόταση, τότε αυτό είναι άλλο θέμα», υπογράμμισε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της Λας Πάλμας στο gazzetta.gr, επαναλαμβάνοντας στη συνέχεια ότι δεν θα δεχθεί εκπτώσεις όπως λέγεται, αλλά ούτε και έναν νέο δανεισμό του 27χρονου επιθετικού:

«Τα Μέσα εδώ έπρεπε να πουν κάτι, το οποίο όμως δεν είναι αλήθεια. Ο Αραούχο ανανέωσε πέρυσι για πέντε χρόνια το συμβόλαιό του. Προσωπικά το βλέπω πρακτικά αδύνατο να μπορούσε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα να μπει στη διαδικασία αγοράς για αυτόν τον παίκτη, ούτε είμαι διατεθειμένος να συζητήσω έναν δανεισμό του», ανέφερε ο Ραμίρεθ.

Κλείνοντας, ρωτήσαμε τον πρόεδρο της Λας Πάλμας για το αν θα έμπαινε στη διαδικασία να διαπραγματευτεί τουλάχιστον μια πώληση του 50% των δικαιωμάτων του Αραούχο στην ΑΕΚ, κάτι στο οποίο όμως ήταν κάθετος:

«Όχι, θα ήμασταν διατεθειμένοι να πουλήσουμε μόνο για το 100% των δικαιωμάτων του. Και αυτό, όπως είπα, με μια δελεαστική πρόταση, η οποία δεν μπορεί να είναι της τάξεως των πέντε, έξι ή επτά εκατομμυρίων ευρώ».

Ο Ραμίρεθ, όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα, συνεχίζει να εμφανίζει μια σκληρή τακτική αναφορικά με τον Αραούχο, και η τελευταία του φράση ενδεχομένως να αποτελεί και ένα διαπραγματευτικό του κόλπο. Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο «Τσίνο» αποτελεί το αγαπημένο του παιδί στην ομάδα και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το περσινό καλοκαίρι, παρά τον υποβιβασμό της Λας Πάλμας, ο ίδιος του πρόσφερε ένα εξαιρετικό συμβόλαιο με απολαβές άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ τον χρόνο.

Ωστόσο, τα δεδομένα της υπόθεσης θα μπορούσαν να αλλάξουν αν ο ίδιος ο Αραούχο από τη μεριά του πίεζε στο τέλος της φετινής σεζόν τον Ραμίρεθ και τη Λας Πάλμας να τον παραχωρήσουν. Κι αυτό ίσως αποτελούσε ένα ισχυρό χαρτί σε περίπτωση που η ΑΕΚ αποφάσιζε να κινηθεί δυναμικά κάνοντας επίσημη κρούση στον σύλλογο των Καναρίων Νήσων για την επιστροφή του «Τσίνο» στην Αθήνα...

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.