Header Ads


Με αυτόν μιλάει η ΑΕΚ: Το ραντεβού του Λύμπε με Ισπανούς μάνατζερ!

Με αυτόν μιλάει η ΑΕΚ: Το ραντεβού του Λύμπε με Ισπανούς μάνατζερ!


Ο Νίκος Λυμπερόπουλος υποδέχτηκε σήμερα στα γραφεία της ΑΕΚ Ισπανούς ατζέντηδες με την κουβέντα να περιστρέφεται γύρω από το δεξί μπακ. Όχι τον Μπενίτο που διέρρευσε... τυχαία.
Στην Ισπανία τα ΜΜΕ μπορεί να αναφερόταν σε ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μπενίτο αλλά στην πραγματικότητα αυτό μπορεί να αποτελεί απλά προπέτασμα καπνού.

Ετσι και αλλιώς το συμβόλαιο του δεξιού μπακ της Σαραγόσα λήγει τον Ιούνιο του 2020 και ο δικέφαλος θα χρειαστεί να πληρώσει για να τον αγοράσει.

Οι ατζέντηδες του Μπενίτο βρέθηκαν την Δευτέρα το πρωί στα γραφεία της ΑΕΚ και τα είπαν για αρκετή ώρα με τον Νίκο Λυμπερόπουλο! Τυχαίο ή όχι άραγε το τάιμιγκ του δημοσιεύματος;

Όπως και να έχει όμως η περίπτωση του Μπενίτο είναι ακριβή για έναν παίκτη ο οποίος στην ουσία θα αποτελεί εναλλακτική λύση του Μπακάκη και θα μπορεί να τον κοντράρει και να τον πιέσει.

Οι Ισπανοί διαμεσολαβητές σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έριξαν ένα άλλο όνομα στο τραπέζι. Ένα ποδοσφαιριστή που διαθέτει το πακέτο που ψάχνει η ΑΕΚ. Καλό βιογραφικό, ιδανική ηλικία και φυσικά προσόντα.

Όλα αυτά τα έχει ο Ρόμπερ Κορέα της Κάντιθ. Η Ισπανική ομάδα βρίσκεται σε θέση πλέι οφ στην Σεγούντα και φλερτάρει με την άνοδο.

Αν βέβαια επιτευχθεί αυτό θα κάνει κακό στην ΑΕΚ, αφού πιθανότατα ο 26χρονος δεξιός μπακ θα ανανεώσει το συμβόλαιο του που λήγει τον Ιούνιο για να επιστρέψει στην Πριμέρα.

Ο Ρόμπερ αγωνίστηκε στην Λα Λίγκα με τις φανέλες των Ράγιο Βαγιεκάνο και Εσπανιόλ στο παρελθόν.

Φέτος μετράει μια γεμάτη χρονιά με 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, όλες ως βασικός, έχοντας μοιράσει τρεις ασίστ και σκοράροντας ένα γκολ.Τι πραγματικά ισχύει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ!

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.